in

OMGOMG

Απρόοπτο με δικαστική αντιπρόσωπο – Έχασε την βαλίτσα της στο αεροδρόμιο

Οι κάλπες έχουν ανοίξει από τις 7 το πρωί και οι δικαστικοί αντιπρόσωποι είναι στις θέσεις τους για την εκλογική μάχη της 25ης Ιουνίου.

Δεν λείπουν ωστόσο τα απρόοπτα και από αυτήν την εκλογική διαδικασία.

  • Η δικηγόρος Εβελίνα Χαλαμπαλάκη, έχει οριστεί ως δικαστική αντιπρόσωπος, και μίλησε στο MEGA για την περιπέτεια της στο αεροδρόμιο.

«Ταξίδευα από Ηράκλειο προς Μυτιλήνη, γιατί διορίστηκα Λέσβο, με ανταπόκριση Αθήνα. Είχαμε μία περιπέτεια με τις αποσκευές, μέσα στις αποσκευές βρισκόταν ο διορισμός και όλα τα έγγραφα που είχα προετοιμάσει για τις εκλογές, εγκυκλίους και άλλα. Χάσαμε τις αποσκευές, δεν έχουμε καμία ενημέρωση για την 3η αποσκευή, η μία ήρθε κανονικά, η δεύτερη χάθηκε, την βρήκαμε μετά από μία μέρα.  Έτρεχα στα αεροδρόμια και καθυστερούσα το Πρωτοδικείο και τον Δήμο στην Πέτρα, για να έρθω και να αναλάβω καθήκοντα», είπε αρχικά.

«Είχα τα πάντα μέσα, και για τις εκλογές και προσωπικά αντικείμενα, ρούχα, τα πάντα. Ακόμα δεν έχω καμία ενημέρωση για την αποσκευή μου. Οι εκλογές στο τμήμα μου θα γίνουν κανονικά, τους ενημέρωσα όλους πάρα πολύ γρήγορα. Με το που έγινε αυτό Παρασκευή πρωί είχα πάρει τηλέφωνο σε Πρωτοδικεία, στον Δήμο εδώ στην Πέτρα, γνώριζαν όλοι τι έχει συμβεί. Μου έστειλαν από το Πρωτοδικείο Ηρακλείου ένα αντίγραφο του διορισμού, ευτυχώς εδώ δεν το χρειάστηκαν», συμπλήρωσε η Εβελίνα Χαλαμπαλάκη.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Γιώργος Ηλιόπουλος – «Δεν έκανα καριέρα ως ζεν πρεμιέ, ποτέ δεν πούλησα ομορφιά και γοητεία»

Χαλκιάς για Καζαντζίδη – «Τον κορόιδεψαν κάτι Έλληνες από τη Γερμανία, έχασε πολλά λεφτά»