Σε μια βραδιά γεμάτη μουσική, ενέργεια και ατελείωτο τραγούδι, η Άννα Βίσση ανέβηκε στη σκηνή του ΟΑΚΑ και γνώρισε την αποθέωση από δεκάδες χιλιάδες θεατές.
Λίγα λεπτά μετά τις 21:00, η δημοφιλής τραγουδίστρια έκανε την εντυπωσιακή είσοδό της μέσα από μια κυκλική κατασκευή, φορώντας μια ασπρόμαυρη ολόσωμη φόρμα, και το στάδιο πήρε κυριολεκτικά «φωτιά».
Η Άννα Βίσση ξεκίνησε το περίπου τρίωρο σόου με το «Αιγαίο», ενώ στη συνέχεια παρέσυρε το κοινό με μεγάλες επιτυχίες της, όπως η «Αγάπη υπερβολική» και το «Σε περίπτωση που».
«Με αγκαλιάζετε τόσο σφιχτά και τόσο μοναδικά που θα ξεπεράσω το άγχος», είπε στους θαυμαστές της, πριν συνεχίσει τη μεγάλη μουσική βραδιά.
«Αυτή η βραδιά θέλω να γίνει κάτι που θα θυμόμαστε όλοι μας. Σας ευχαριστώ που είστε εδώ, πάμε να το ζήσουμε μαζί», ανέφερε σε άλλο σημείο, γνωρίζοντας την αποθέωση του κοινού.
Το πάρτι είχε ξεκινήσει από νωρίς, καθώς οι πόρτες άνοιξαν στις 17:00, ενώ περίπου στις 20:00 ο DJ Argy ανέλαβε να βάλει τον κόσμο στο κλίμα. Η βραδιά στο ΟΑΚΑ εξελίχθηκε σε ένα μεγάλο μουσικό πάρτι, με την Άννα Βίσση να κρατά επί σκηνής την ενέργεια στα ύψη μέχρι το τέλος.
@baiartemis Μια είναι η απόλυτη 🥇 #annavissi #fyp #oaka #vissi #vissioaka ♬ πρωτότυπος ήχος – Artemis
