in

CryCry OMGOMG

Αποστολία Ζώη – «Όταν έχεις χάσει και τους γονείς σου αισθάνεσαι ορφανός, ότι τα θεμέλιά σου έχουν ραγίσει»

Συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Γιώργο Οικονομάκη έδωσε η Αποστολία Ζώη. Η τραγουδίστρια μίλησε για την εποχή που έχασε τους γονείς της, για το τραγούδι, τους άντρες, αλλά και το Nomads.

«Πέρασα μία περίοδο, μια δεκαετία, που φυτοζωούσα, που ένιωθα ότι δεν υπήρχα καθόλου. Όταν έχεις χάσει και τους δύο γονείς σου αισθάνεσαι ορφανός, ότι τα θεμέλιά σου έχουν ραγίσει. Η απώλεια των γονιών μου με έκανε να ξεκινήσω ένα άλλο κεφάλαιο στη ζωή μου. “Μιλάω” στους γονείς μου κάθε μέρα με τον δικό μου τρόπο. Οι γονείς μου με προστατεύουν», είπε αρχικά η Αποστολία Ζώη.

Η Αποστολία Ζώη είπε στη συνέχεια: «Τα πρώτα χρόνια δεν μπορούσα να τους πω ότι τραγουδούσα, ήταν μεγάλο ταμπού για τους γονείς μου. Με βοήθησε ο Τάκης Ζαχαράτος. Μου είχε κάνει πρόταση να πάω στην Αθήνα να τραγουδήσω μαζί του, βρήκα την αφορμή και το θάρρος να το πω στους γονείς μου, γιατί ο Τάκης είναι ένας άνθρωπος που όλοι αγαπούν. Τους είπα ότι πέρασαν από οντισιόν, όχι ότι τραγουδούσα».

Η Αποστολία Ζώη ανέφερε επίσης: «Το τραγούδι το έχω προδώσει, ενώ δεν με έχει προδώσει, αλλά οι άντρες κάποιες φορές με έχουν προδώσει. Έφτασα πολύ κοντά στον γάμο, αλλά δεν προέκυψε. Στο Nomads κατέστρεψα τον οργανισμό μου. Δεν θα ξαναπήγαινα. Το “Ζώη” είναι καλλιτεχνικό, που το έβγαλε η Εύη Δρούτσα. Που να πας με το “Καλαμπούκα”;».

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Θεσσαλονίκη ΤΩΡΑ – Έκαναν εικονικές πωλήσεις αυτοκινήτων και εισέπρατταν προκαταβολές

Ελένη Μενεγάκη – «Σκέφτομαι το παιδί μου εκεί που είναι, μακριά στα ξένα»