in

Αποστολία Ζώη – “Δέχομαι φλερτ περισσότερο από άνδρες μικρότερης ηλικίας, δεν με ενδιαφέρουν όμως τα νούμερα”

Την Αποστολία Ζώη συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα». Η αγαπημένη τραγουδίστρια μίλησε για το καινούργιο της τραγούδι και την προσωπική της ζωή, αποκαλύπτοντας μια άγνωστη λεπτομέρεια των παιδικών της χρόνων.

  • «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη για το καινούργιο μου τραγούδι, το ‘Δεν είσαι εδώ’, το λατρεύω». Η ίδια λέει πως: «Είχα έναν εμμονικό θαυμαστή. Βρήκε τη διεύθυνση του σπιτιού μου, μάλλον επειδή με ακολουθήσε. Έβλεπα αυτόν τον άνθρωπο να είναι κρυμμένος έξω από το σπίτι μου, ήταν τρομακτική η κατάσταση».

«Μου έχει τύχει να παρακολουθήσω έναν πρώην μου επειδή δεν τον πίστευα» συμπληρώνει, ενώ αποκαλύπτει: «Όταν ήμουν μικρή υπνοβατούσα και βρισκόμουν σε άλλο σημείο του σπιτιού. Δύο με τρεις φορές την εβδομάδα ξυπνούσα μία στην τουαλέτα, μία στο μπαλκόνι, στο σαλόνι, στην κουζίνα…».

  • «Δέχομαι φλερτ περισσότερο από άνδρες μικρότερης ηλικίας, δεν με ενδιαφέρουν όμως τα νούμερα. Ο Κωνσταντίνος Βασάλος είναι πολύ ωραίος άνδρας αλλά τον βλέπω σαν τον μικρό μου αδερφό. Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης είναι κούκλος και τον έχω σαν αδερφό μου» είπε για την προσωπική της ζωή.

Και εξομολογείται: «Δεν έχω βρει ποτέ lipstick στο αμάξι αλλά πιστεύω ότι με έχουν απατήσει».

Τι νομίζετε;

-1 Points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Παγκόσμιο πρωτάθλημα υγρού στίβου – Ο Απόστολος Σίσκος με πανελλήνιο ρεκόρ προκρίθηκε πρώτος στα ημιτελικά στα 200μ. ύπτιο

ΣΟΚ – Εμπορικό πλοίο βυθίστηκε στη θάλασσα – Έξι μέλη του πληρώματος αγνοούνται