in

LoveLove OMGOMG

Αποστολία Ζώη – «Αυτήν την περίοδο δεν έχω τον τέλειο άνδρα αλλά έχω την τέλεια σχέση…»

Η Αποστολία Ζώη είναι στα καλύτερά της! Είναι στην πιο ώριμη φάση της, τόσο καλλιτεχνικά όσο και προσωπικά και είναι πραγματικά απόλαυση να την ακούς να μιλάει τόσο όμορφα και φιλοσοφημένα, ενώ ταυτόχρονα μέσα της παραμένει παιδί! Η Αποστολία Ζώη ήρθε στο πλατό για τη συνέντευξή μας στο okmag, πανέμορφη και πολύ ενθουσιασμένη με το νέο της τραγούδι «Δεν είσαι εδώ» που κυκλοφορεί επίσημα από την Panik, μαζί με το απίθανο video clip σήμερα Παρασκευή στις 17:00 στο κανάλι της στο Youtube, οπότε stay tuned!

Σήμερα η Αποστολία Ζώη σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην κάμερα του okmag μιλάει για την προδοσία που θεωρεί θάνατο, για την τρέλα της να παίζει παιχνίδια με τους φίλους της, για τον ποιον θεωρεί τον τέλειο άνδρα, ενώ αποκαλύπτει πτυχές της προσωπικής της ζωής, αφού όπως μας λέει αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει στη ζωή της αυτός ο τέλειος άνδρας…

«Δεν ξοδεύω πολλά χρήματα σε ρούχα τα θεωρώ πεταμένα λεφτά λέει ενώ μας μιλά για τα ευτυχισμένα παιδικά της χρόνια αλλά και τα δύσκολα χρόνια της εφηβείας της. Στόχος της να αρχίσει να βγάζει τραγούδια σε δική της μουσική, κάτι που τη γοητεύει και της αρέσει.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Πρωταγωνιστής της ελληνικής tv δουλεύει ως ντελιβεράς – Κάνει τρεις δουλειές για να τα βγάλει πέρα

Με νέο σύστημα του χρόνου η επιστροφή Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης στο αγροτικό πετρέλαιο