in

LOLLOL

Άποψη – Οι χαμένοι νικητές του «The Voice» τα νούμερα των τελικών και ο απόλυτος πάτος της Σκορδά

Σοκ σήμερα το πρωί στον ΣΚΑΪ με τα νούμερα του καναλιού στον ημιτελικό του «The Voice». Ήταν όχι απλά τα χαμηλότερα στην ιστορία του talent show στην Ελλάδα αλλά και πάτος στο prime time. Με ποσοστά τηλεθέασης τοπικού καναλιού είναι Ηλίου φαεινότερον ότι δεν υπάρχει καμία προοπτική καριέρας της Φαίης Σκορδά σε βραδινό σόου. Το χθεσινοβραδινό αρνητικό ρεκόρ του ημιτελικού ήταν 8% στο σύνολο και 5,5% στο δυναμικό κοινό.

  • Τώρα στον ΣΚΑΪ τρέμουν το αποψινό βατερλώ απέναντι στον ανανεωμένο Κοκλώνη που επιστρέφει με το Just.

Από το αρχείο των τηλεθεάσεων μου ανέσυρα τα σαρωτικά ποσοστά του The Voice στο παρελθόν αλλά και τους χαμένους νικητές καθώς ΚΑΝΕΙΣ δεν έκανε καριέρα. Ο πρώτος κύκλος ρίχνει αυλαία στον ΑΝΤ1 με παρουσιαστή τον Γιώργο Λιάγκα στις 9 Μαΐου 2014 και νικήτρια την Μαρία Έλενα Κυριάκου. Το ποσοστό της τηλεθέασης 46,6%. Τη δεύτερη σεζόν και πάλι με οικοδεσπότη τον Γιώργο Λιάγκα νικητής αναδεικνύεται στις 21 Ιουνίου ο Κώστας Αγέρης. Το ποσοστό της τηλεθέασης σαρωτικό: 48,9%. Την επόμενη χρονιά το παιχνίδι μετακομίζει στον ΣΚΑΪ μετά τη συμφωνία πακέτο του καναλιού με τον Ατζούν.

Τα ποσοστά πέφτουν: Στις 2 Μαρτίου του 2017 νικητής στον τελικό που παρουσίαζε ο Γιώργος Καπουτζίδης αναδεικνύεται ο Γιάννης Μάργαρης. Η τηλεθέαση 27,3%. Τους τελικούς στους επόμενους δύο κύκλους παρουσίασε και πάλι ο Καπουτζίδης.

Η αυλαία για τον τέταρτο κύκλο έπεσε στις 20 Δεκεμβρίου του 2017 με νικητή τον Γιώργο Ζιώρη και τηλεθέαση 35,2% ενώ ο πέμπτος κύκλος ολοκληρώθηκε στις 20 Δεκεμβρίου του 2018 με νικήτρια τη Λεμονιά Μπέζα και τηλεθέαση 26,5%. Ο τελικός του έκτου κύκλου προβλήθηκε στις 22 Δεκεμβρίου του 2019 αυτή τη φορά με παρουσιαστή τον Γιώργο Λιανό. Η τηλεθέαση εκτοξεύθηκε στο 39%. Τον τελικό του 7ου κύκλου στις 12 Φεβρουαρίου του 2021 παρουσίασε η Δούκισσα Νομικού καθώς ο Λιανός είχε ήδη αναχωρήσει για τον Άγιο Δομίνικο. Η τηλεθέαση πέφτει στο 24,3% και νικήτρια αναδεικνύεται η Ιωάννα Γεωργακοπούλου. Στον τελικό του όγδοου Voice και πάλι με παρουσιαστή τον Λιανό νικήτρια αναδείχθηκε η Άννα Αργυρού με την τηλεθέαση στο 24,1%.

  • Τα στοιχήματα για τον αποψινό τελικό πέφτουν βροχή: Θα σπάσει η Σκορδά το φράγμα του 20%. Άπιαστο όνειρο… Σε περίπτωση βέβαια μονοψήφιου και απόψε από Δευτέρα δρομολογούνται εξελίξεις στην πρωινή ζώνη του καναλιού…

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

Εκνευρισμένη η Νικολούλη με τηλεθεατή – «Σε παίρνουμε και μας κλείνεις το τηλέφωνο, τι φοβάσαι, μη μπλέξεις;»

“Φωτιά” η κατάθεση του σταθμάρχη Παλαιοφαρσάλων – «Νόμιζε ότι το τρένο είχε πηδήξει απέναντι»