in ,

CuteCute

Άποψη – Η Ηλιάνα προσπαθεί τίμια να «κερδίσει» την τελευταία ευκαιρία που της δόθηκε αλλά…

Σας έχω γράψει πάρα πολλές φορές για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Και τις άπειρες ευκαιρίες που της δόθηκαν και όχι μόνο δεν προσπάθησε να αξιοποιήσει αλλά τις «έκαψε» την μία πίσω απ’ την άλλη.

 

  • Και το «Pop Up» που δεν βλεπόταν, και το «Style me up» το οποίο πήγε χειρότερα στον Alpha απ’ ότι στο Open και τέλος το «Love Island» που φαινόνταν πως θα είναι το κύκνειο άσμα στην τηλεοπτική της καριέρα. Από καραμπόλα δεν ήταν…

 

Και όταν δεν έβρισκαν μέλος για την επιτροπή του «My Style Rocks» μετά το «όχι» της τελευταίας στιγμής της Ζεν που έπαιξε παιχνίδι με το Star και κέρδισε και δεν είχαν γυναίκα για την επιτροπή.

 

  • Σ’ αυτό που είδα στην πρεμιέρα του «My Style Rocks» – άσχετα αν πήγε άπατη – άσχετα εάν φαινόταν έξω απ’ τα νερά της η Καραβάτου ακόμη και ο έμπειρος Κουδουνάρης η Παπαγεωργίου ξεχώρισε και θύμισε την καλή Ηλιάνα του GNTM. Όχι σαν εικόνα γιατί απέχει πολύ…

Αλλά σαν εκφορά λόγου και άποψης. Και την πλάκα της έκανε και ήταν επιθετική εκεί που έπρεπε να αναδείξει το στοιχείο του ριάλιτι και φάνηκε να μην έχει άγχος.

 

Θα δούμε πως θα πάει το ριάλιτι μόδας και αν θα τραβήξει στην πορεία όμως σε πρώτη φάση η Παπαγεωργίου φαίνεται σοβαρά να προσπαθεί για το τηλεοπτικό της μέλλον. Όχι για ρόλο παρουσιάστριας ζωντανής εκπομπής γιατί μάλλον αυτό το τρένο έχει χαθεί. Αλλά αυτόν της περσόνας μέσα σε συγκεκριμένο format που ίσως τελικά της πάει περισσότερο.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

  1. Ας της πει καποιος της Ηλιάνας να κοψει λίγο πιο κοντα τα μαλλιά της. Έχει 10 τρίχες από τη μια και άλλες 10 από την άλλη, έκοψε και μπροστά τα μαλλιά της που δεν της πάει καθόλου….

Μοσχάτο – Άφαντη η σύζυγος του κρεμασμένου λογιστή. Την ψάχνουν για να καταθέσει

Αλλάζει ο Καιρός τις επόμενες ώρες – Μετεωρολογική «βόμβα». Έρχεται βαρβάτη κακοκαιρία