in

Αποκλειστικό – Ξενερωμένη η Ζενεβιέβ με το STAR, παίρνει μεταγραφή για ΣΚΑΙ; Όλο το ρεπορτάζ…

Η τηλεοπτική αρένα φέτος είναι αρκετά άγρια και οι αλλαγές διαδέχονται η μία την άλλη. Την προηγούμενη εβδομάδα κυκλοφόρησε η πληροφορία πως το “First Dates” στο STAR υπάρχει πολύ σοβαρή πιθανότητα να παγώσει καθώς τόσο με το “Master chef”, όσο και με τις δύο σειρές “ΙQ 160” και “Στα σύνορα” δεν υπάρχει χώρος και για άλλο φορμάτ στην prime time. 

  • Αμέσως η Ζενεβιέβ Μαζαρί φρόντισε να επικοινωνήσει την ανησυχία της στα στελέχη του STAR για να μάθει αν τα συγκεκριμένα ρεπορτάζ ευσταθούν. Για κακή της τύχη δεν της διέψευσαν το παραπάνω σενάριο, αλλά της εξήγησαν πως η κατάσταση είναι ρευστή και δεν έχουν παρθεί ακόμα οριστικές αποφάσεις.

Κάτι τέτοιο, αν συμβεί, την αφήνει για φέτος εκτός τηλεόρασης, ενώ η “καραμέλα” για συμμετοχή της στο επόμενο “GNTM” φαίνεται πως δεν την ικανοποιεί. Έτσι, κάπως, κερδίζει πόντους ο ΣΚΑΙ που θέλει να την εντάξει από Γενάρη στην κριτική επιτροπή του “My style rocks”, αντικαθιστώντας την Σοφία Χατζηπαντελή. 

  • Μαθαίνω πως αν το STAR μέσα στις επόμενες μέρες δεν δείξει τα απαραίτητα αντανακλαστικά, τότε θα έχουμε μεταγραφή μεσούσης της σεζόν. Σε αυτό το σημείο να σας θυμίσω πως δεν είναι πρώτη φορά που η Ζενεβιέβ δέχεται πρόταση από τον ΣΚΑΙ για το συγκεκριμένο παιχνίδι, ωστόσο τότε την είχε αρνηθεί για να μείνει στο STAR με την υποσχετική ότι θα της δώσουν δική της εκπομπή και έτσι προέκυψε το “First dates”.

Τώρα όμως;;

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

Έξαλλη η Κατερίνα Καινούργιου με τη Φαίη Σκορδά – «Κάνει 5%! Εμείς κάνουμε επιτυχία χωρίς κανένα γάμο»

Τα «γαλλικά» που ακούστηκαν στον αέρα της ΕΡΤ.