in

CryCry LOLLOL

Ξεκίνησαν οι κατευθυνόμενες διαρροές – Η Μενεγάκη στο καθημερινό πρόγραμμα του ΑΝΤ1;

Στον ΑΝΤ1 συζητιούνται πολλά…το τι θα γίνει είναι μία άλλη υπόθεση. Αλλά από την προηγούμενη εβδομάδα που “έσκασε” το τέλος της συνεργασίας της Ελένης Μενεγάκη με το MEGA, υπάρχουν στελέχη στο Μαρούσι που επιθυμούν διακαώς την επιστροφή της. 

 

  • Έφτασε στα αυτιά μου ένα σενάριο – βόμβα που αυτές τις μέρες επεξεργάζονται όλα τα δεδομένα για να δουν αν θα της προταθεί ή όχι. Αυτό κάνει λόγο για κόψιμο μίας ώρας της εκπομπής του Γιώργου Λιάγκα και δημιουργία δίωρου ψυχαγωγικού slot στο 12.00-14.00.

 

Να ακολουθεί με μειωμένη διάρκεια (μισή ώρα) το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων με την Σαράφογλου, στις 14.30 να βλέπουμε το “Κωνσταντίνου και Ελένης”, στις 15.30 το “Ρουκ Ζουκ”, στις 16.30 το δελτίο ειδήσεων στη νοηματική και στις 16.45 οι “Δικαστικές ιστορίες” στο πρότυπο των “Οικογενειακών Ιστοριών” και στις 17.45 το “5χ5” μέχρι το κεντρικό δελτίο δελτίο ειδήσεων με τον Νίκο Χατζηνικολάου.

 

Σας έχω πιο πολλές λεπτομέρειες στη συνέχεια…αν βεβαίως αποφασίσει ο Θοδωρής Κυριακού να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη… κάτι που δεν φαίνεται εφικτό τουλάχιστον για την επόμενη χρονιά.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

ΣΟΚ στα Σεπόλια – Έκρηξη σε ΑΤΜ τα ξημερώματα της Τετάρτης (Βίντεο)

Υποχωρεί από το μεσημέρι η πνιγηρή αφρικανική σκόνη – Πέφτει λίγο η θερμοκρασία