in ,

CryCry LOLLOL

Αποκλειστικό: Βόμβα Ατζούν με Μενεγάκη. Τι σχεδιάζει να προτείνει στον ΣΚΑΪ

Τεκτονικές εξελίξεις φέρνει στην Ελληνική τηλεόραση η αποχώρηση Μενεγάκη από το Mega. Οι δύο πλευρές «κόλλησαν» στο οικονομικό καθώς κανένα κανάλι πλέον δεν μπορεί να καλύψει το βεληνεκές της αμοιβής της Ελένης Μενεγάκη.

 

  • Εκτός από μια περίπτωση που όμως είναι ιδιαίτερα σύνθετη…. Οι πληροφορίες είναι επιβεβαιωμένες, ακριβείς και θα δούμε σύντομα αν θα επιβεβαιωθούν με την τελική κίνηση…

Από πέρσι ο Ατζούν έχει ζητήσει από τον ΣΚΑΪ την απογευματινή ζώνη με μοντέλο «Survivor». Δηλαδή επί της ουσίας επινοικίαση της ζώνης. Βάση ΕΣΡ κάτι τέτοιο δεν μπορεί να γίνει μπορεί όμως με συγκεκριμένους όρους.

 

  • Ο Ατζούν μαθαίνω πως σκοπεύει πλέον να προτείνει εκ νέου την «κάλυψη» της απογευματινής ζώνης του ΣΚΑΪ με όχημα την Ελένη Μενεγάκη.

 

Τι σημαίνει αυτό; Θα καλύψει θεωρητικά το κόστος της αμοιβής της Μενεγάκη και φυσικά το μπάτζετ της εκπομπής της στη ζώνη 3 – 5 όμως θα έχει ο ίδιος από κοινού με την παρουσιάστρια την εκμετάλλευση των εμπορικών και της δωροθεσίας εντός της εκπομπής. Όπως γίνεται δηλαδή τώρα με το «Survivor».

  • Ο ΣΚΑΪ απ’ την πλευρά του θα μπορεί να βάλει σε ότι τιμή θέλει τη «σφήνα» ανεβάζοντας κατά πολύ φυσικά την τιμή πώλησης του δευτερολέπτου για τα διαφημιστικά στα breaks σε σχέση με τον τωρινό κατάλογό του.

 

Επίσης σε μια τέτοια περίπτωση θα μπορούσε να μπει ρήτρα τηλεθέασης. Δηλαδή από ένα νούμερο τηλεθέασης και πάνω το κόστος του μπάτζετ της εκπομπής να ανεβαίνει ανά μονάδα τηλεθέασης.

 

  • Αυτό είναι το σχέδιο που έχει στο μυαλό του εδώ και μήνες ο Τούρκος παραγωγός και τώρα θα δούμε εάν θα το υλοποιήσει προχωρώντας σε πρόταση συνεργασίας προς τη Μενεγάκη.

 

Άλλωστε σε μια τέτοια περίπτωση η Μενεγάκη με πρόσθετη αμοιβή θα μπορούσε να κάνει και το ντεμπούτο της στη βραδινή ζώνη παρουσιάζοντας για παράδειγμα τον τελικό του «The Voice».

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Πάλι τα ίδια – Ξεκίνησαν οι διαδικτυακές εκστρατείες επιρροής με στόχο τις αμερικανικές εκλογές

Βουτιά στο παρελθόν – Η Μενεγάκη ανακοινώνει την αποχώρησή της από τον Alpha