in ,

LOLLOL CryCry

Αποκλειστικό – Τσολάκη, Μαγγίρα, και Μαλέσκου υποψήφιες για το πρωινό του STAR

Ακριβώς με αυτή τη σειρά που σας τα γράφω. Δεν ικανοποιεί το «Breakfast» του STAR του υπεύθυνους του σταθμού. Όχι μόνο σε επίπεδο τηλεθέασης αλλά και στο στυλ που βγάζει η εκπομπή προς τα έξω. Και στο παρασκήνιο γιατί επίσημα δεν έχει ληφθεί καμία επίσημη απόφαση εξετάζονται ήδη λύσεις για την επόμενη σεζόν.

 

  • Πριν κάποιους μήνες είχε ακουστεί το δίδυμο Ζαμπέτογλου – Αναγνωστόπουλος από την ΕΡΤ. Αυτό δεν προχωράει παρά το γεγονός ότι οι δύο παρουσιαστές έχουν πολύ καλή σχέση με το STAR αφού άλλωστε είναι και παραγωγοί του DOT.

 

Τώρα τα ονόματα που παίζουν είναι της Τσολάκη, της Μαγγίρα αλλά και της Μαλέσκου. Τρεις γυναίκες που για διαφορετικούς λόγους η κάθε μια θα μπορούσαν να σταθούν σε ένα νέο πρωινό πρόγραμμα έχοντας βέβαια στο πλευρό τους τους κατάλληλους συνεργάτες. Και φυσικά όχι μόνο μπροστά αλλά και πίσω.

 

Το STAR δεν είναι το μόνο κανάλι που ενδιαφέρεται για την Τσολάκη. Υπάρχει και άλλο κανάλι αλλά εκεί υπάρχει και ένα εμπόδιο… Σε λίγες ημέρες θα σας έχω περισσότερα…

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

3 Comments

  1. Μαλέσκου χωρίς δεύτερη σκέψη. Και πέρυσι το σταρ βλακεία έκανε που δεν της έδωσε το πρωινό της Μαλέσκου.. Βέβαια πιστεύω οτι η Μαλέσκου θα έχει προτάσεις και απο Όπεν (που την είδανε 6 Δεκεμβρίου στις εγκαταστάσεις) και Αντένα (μπορεί για τη πρωινή ζώνη που λενε ψάχνουν γυναίκα ) αλλά και απο το Μέγκα ενδέχεται να έχει κρούση δεδομένου οτι Μελέτη και η Μπάρκα δε πάνε καλά στο μέγκα.. Σε κάθε περίπτωση η Μαλέσκου θα χτυπηθεί απο κανάλι σίγουρα γιατί είναι εμπορικό όνομα και θα γίνει και μανούλα που την κάνει πιο φιλική στο γυναικείο μαμαδίστικο κοινό.. Η Μαγγίρα δεν μου αρέσει καθόλου σε πρωινα. Μόνο για my style είναι θεάρα η Μπέτυ ή για κόνσεπτ μόδας γενικά. Η Τσολάκη μου αρέσει και της αξίζει να είναι σε εκπομπή.

  2. Λαθος της Τσολακη να αφησει το Σαββατοκυριακο νομιζω, η Μαγγιρα δεν πειθει για πρωινο, η Μαλεσκου ισως αλλα θα πρεπει να προσεξει πως θα στησει το πρωινο και να ειναι πιο λυμενη και αυθορμητη. Αυτο δεν σημαινει οτι πρεπει να κανει χαζομαρες , αλλα να μην ειναι τοσο κουμπωμενη, επισης ενα καλο πανελ , με αποψη θα την βοηθουσε πολυ

Αρρωστημένο – Βγαίνει με 23χρονη που μοιάζει με 8χρονη

Θρίλερ στην Πάτρα – Ο Δασκαλάκης δεν αποσύρει τη μήνυση κατά του Ηλιάδη. Κατέθεσε ο γιατρός