Τα πράγματα πολλές φορές δεν είναι έτσι όπως φαίνονται…. Ή διαδίδονται για συγκεκριμένους λόγους και εξυπηρετώντας συγκεκριμένα συμφέροντα… Το όνομα της Σκορδά συνεχίζει να ακούγεται για τον ΑΝΤ1. Όμως το κανάλι δεν επιβεβαιώνει τίποτα.
- Η πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1 δύσκολο να παραμείνει ανοιχτή… Όταν επί τρεις συνεχόμενες σεζόν και όλες τις αλλαγές καμία εκπομπή δεν τα κατάφερε… Άρα το σενάριο Σκορδά – Σαββατοκύριακο μάλλον καίγεται. Το δεύτερο σενάριο που επίτηδες κυκλοφόρησε τη θέλει να αναλαμβάνει το «Dancing with the Stars».
Σε αυτό υπάρχει κάποια βάση αλλά μόνο ως σκέψη. Πρώτη επιλογή του ΑΝΤ1 εάν και εφόσον το σόου εγκριθεί κάτι το οποίο ακόμη δεν έχει κλειδώσει είναι ξεκάθαρα η Μακρυπούλια. Εάν το αποφασίσει η ίδια θα το κάνει. Δεύτερη επιλογή είναι η Δούκισσα Νομικού.
- Εάν και εφόσον φυσικά θελήσει να επιστρέψει στην τηλεόραση.
Παρά την αποχώρησή της πριν τέσσερα χρόνια από το «Πρωινό» διατηρεί άριστες σχέσεις με τον ΑΝΤ1. Η Σκορδά είναι η 3η επιλογή και μάλιστα όπως μου είπε χθες ένα «πουλάκι» από το Μαρούσι ένα στέλεχος όταν έγινε η σχετική συζήτηση θύμισε στους συνομιλητές του την ανεπαρκή παρουσίαση που είχε κάνει στον ημιτελικό του «The Voice» στον ΣΚΑΪ τον Μάρτιο του 2023 και η οποία φυσικά είχε πάει άπατη σε τηλεθέαση.
Αυτά για να μην σας ταϊζουν τα παπαγαλάκια κουτόχορτο…
