in ,

LOLLOL CryCry

Αποκλειστικό – Τεράστια αλλαγή στη ρήτρα τηλεθέασης του νέου «Survivor». Όλο το παρασκήνιο

Το «μεγάλο παζάρι» έχει ξεκινήσει και το κανάλι δεν φαίνεται πλέον καθόλου διατεθειμένο να ικανοποιήσει τις επιθυμίες του Τούρκου παραγωγού ως προς το οικονομικό αντίθετα του δίνει μεγαλύτερα περιθώρια για το περιεχόμενο του επόμενου κύκλου του ριάλιτι.

 

  • Τι ίσχυε για το «All Star Survivor»;

 

Μέχρι 20% τηλεθέαση το κόστος του επεισοδίου ανερχόταν στα 100.000 και ανέβαινε κλιμακωτά έως και τα 200.000 ευρώ με ταβάνι το 40%. Αυτή η ρήτρα αναπροσαρμόζεται σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που μου ήρθαν προς τα κάτω.

 

 

  • Το μίνιμουμ της τηλεθέασης περιορίζεται πλέον στο 15% και το κόστος του επεισοδίου κατεβαίνει γύρω στις 70.000 ευρώ. Και μετά τα σκαλοπάτια της ρήτρας με την ανάλογη αύξηση του κόστους προς όφελος του Ατζούν ανεβαίνουν πλέον κατά 5% με ταβάνι το 50%. Κανείς φυσικά δεν «ποντάρει» τέτοια άνοδο της τηλεθέασης.

 

Πέρσι ο μέσος όρος του «Survivor» ήταν 15% – 16% και πάλι όμως το κόστος του επεισοδίου ήταν πολύ ακριβό. Ταυτόχρονα ο ΣΚΑΪ δέχεται να έχει ο Ατζούν την τελική επιλογή των παικτών εγγυώμενος όμως ταυτόχρονα πως τα πρόσωπα που θα πάρουν μέρος στο ριάλιτι δεν θα δημιουργήσουν πρόβλημα στην εικόνα του σταθμού. Οι Ελληνοτουρκικές διαπραγματεύσεις συνεχίζονται…

Τι νομίζετε;

-1 Points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Δεν ξανάγινε με αρχηγό κόμματος – Αυτό είναι το παρατσούκλι Κασσελάκη

Φθιώτιδα – Συναγερμός για κρούσμα ευλογιάς σε εκτροφή προβάτων