in ,

Αποκλειστικό- Στον Σκαι ψάχνουν τρόπο να σπάσουν το συμβόλαιο της Χατζηπαντελή .

Αργά ή γρήγορα η Σοφία Χατζηπαντελή θα αποτελεί παρελθόν για τον ΣΚΑΪ. Στο κανάλι μετάνιωσαν πολύ για τη συγκεκριμένη επιλογή.

  • Έχει κάνει τελείως τρας το «My Style Rocks» χωρίς να έχει φέρει και κανένα ουσιαστικό αποτέλεσμα στους πίνακες τηλεθέασης. Η συμφωνία που έχει η Χατζηπαντελή με τον ΣΚΑΪ για το ριάλιτι είναι 90 επεισόδια. Και μετά επαναδιαπραγμάτευση.

 

Καμία επαναδιαπραγμάτευση δεν θα υπάρξει όπως μαθαίνω. Δεν είναι μόνο η αποθητική τηλεοπτική περσόνα που βγάζει προς τα έξω είναι και τα συνεχή προβλήματα στα γυρίσματα με τους ντιβισμούς και τα καπρίτσια της.

 

  • Ήδη εξετάζουν στον ΣΚΑΪ και το ενδεχόμενο να σπάσουν το συμβόλαιο νωρίτερα απ’ το προβλεπόμενο. Πράγμα δύσκολο γιατί απ’ ότι μαθαίνω έχει υψηλή ρήτρα.

 

Την είχε «πατήσει» μια φορά ήδη η Χατζηπαντελή όταν την σούταραν από το GNTM. Οπότε φρόντισε στην επόμενη επαναφορά της να διαπραγματευτεί καλύτερα. Πάντως γενικά ο ΣΚΑΪ θέλει να αφήσει το συγκεκριμένο πρόγραμμα και έχει ήδη ζητήσει άλλες προτάσεις από τον Ατζούν.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

  1. οταν το παρουσιαζε η Σπυροπουλου ηταν διαφορετικο και ελκυστικο. Η Καραβατου ειναι ασχετη και κουραστικη Απο την αλλη η Χατζηπαντελη εχει ακουσει τα μυρια οσα λες και φταιει αυτη για την αποτυχια, επισης αυτα τα κυπριακα ανακατεμενα με τα αγγλικα την κανουν συμπαθη. Μεχρι και η Ραμονα που γενικως λεει μπουρδες και δεν μιλαει καλα ελληνικα , εχει αποψη… ασχετως αν λεει ψεμματα για ολα , οτι πχ σπουδασε , οσο σπουδασε η Μεγκυ Ντριο νομικη

Ότι να ναι – Ο Κασσελάκης δεν έχει χρόνο και ορίζει συντονίστρια την Βουτυράκου

Πειραιάς ΤΩΡΑ – Επιτέθηκαν με μαχαίρι σε περιπτερά