in ,

Αποκλειστικό – Στην ΕΡΤ επιστρέφει στο τέλος της σεζόν η Ταράντου με ταξιδιωτική εκπομπή

Ήταν μια πολύ κακή σεζόν για την Ίνα Ταράντου.

  • Η εκπομπή της στο Open όχι απλά δεν τράβηξε αλλά κόπηκε με συνοπτικές διαδικασίες πριν τα Χριστούγεννα και απολύθηκαν και όλοι όσοι απασχολούνταν σ’ αυτήν.

Η δημοσιογράφος παραμένει στο Open. Μέχρι και τον Ιούνιο οπότε λήγει και τυπικά το συμβόλαιό της. Η συνεργασία είναι σίγουρο πως δεν θα συνεχιστεί.

  • Απ’ ότι μαθαίνω η Ίνα Ταράντου είναι και πάλι σε επαφές με τη Δημόσια Τηλεόραση προκειμένου να επιστρέψει εκεί από την επόμενη σεζόν. Τι ακριβώς θα κάνει; Ότι και τα προηγούμενα χρόνια καθώς απ’ ότι μαθαίνω έχει προτείνει μια ταξιδιωτική εκπομπή που θα έχει έντονο το μαγειρικό στοιχείο.

Το πρότζεκτ εφόσον εγκριθεί θα κατευθυνθεί στην ΕΡΤ2 ή στην ΕΡΤ3.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

3 Comments

  1. Και καλα θα κανει , οι ταξιδιωτικες εκπομπες ειναι το δυνατο της σημειο, δυστυχως στο οπεν την καψανε με την συγκεκριμενη εκπομπη, ως συνηθως !Οι υπεθυνοι προγραμματος και οι διευθυντουληδες , αντι να κανουν μια ταξιδιωτικη με την αξια Ινα Ταραντου , ενεκριναν μια ανευρη και εκτος τοπου και χρονου εκπομπη , με αποτελεσμα να την κοψουν με συνοπτικες διαδικασιες. Αντιθετα η Μιχελιδακη με τα τριαρια ζει και βασιλευει και απολυει αι συναδελφους της.

Αποκλειστικό “Survivor”- Αιφνιδιαστική έφοδος Ατζούν στις καλύβες των ομάδων. Τί έψαχνε η παραγωγή.

«My style Rocks» – Η φτηνή εμφάνιση της…πλούσιας Αιμιλίας. «Έτοιμη για άρμεγμα»