in ,

LoveLove CuteCute OMGOMG CryCry AngryAngry

Αποκλειστικό – Σπίτι στις Κυκλάδες ψάχνουν για ενοικίαση Παύλος – Μαρί Σαντάλ

Έχουν δεκάδες ακίνητα ανά τον κόσμο όμως τώρα αναζητούν μόνιμη κατοικία στην Αθήνα και συγκεκριμένα στα Βόρεια Προάστια.

  • Σύμφωνα όμως με πληροφορίες που μου ήρθαν χθες το βράδυ ο Παύλος και η Μαρί Σαντάλ αναζητούν προς ενοικίαση και όχι προς αγορά και πολυτελές ακίνητο σε νησί των Κυκλάδων με πρώτες προτεραιότητες την Μύκονο και την Πάρο με αυτή τη σειρά.

Τα παιδιά του ζευγαριού λατρεύουν τα δύο αυτά κοσμοπολίτικα νησιά των Κυκλάδων άλλωστε πολλές φορές φωτογραφικά στιγμιότυπα από τις διακοπές τους κυρίως στη Μύκονο έχουν δει το φως της δημοσιότητας.

  • Το ακίνητο θα πρέπει να έχει κάποια βασικά χαρακτηριστικά όπως η απόλυτη απομόνωση και η διακριτικότητα.

Για πολλά χρόνια ο Κωνσταντίνος και η Αννα Μαρία ήταν μόνιμοι κάτοικοι στο Πόρτο Χέλι ωστόσο φαίνεται πως η συγκεκριμένη περιοχή αν και αυτή επίσης αρέσει πολύ στον Παύλο και την Μαρί Σαντάλ δεν είναι στις προτεραιότητές τους για την ανεύρεση θερινής παραθεριστικής κατοικίας στην Ελλάδα και σε κάθε περίπτωση προτιμούν νησί.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

7 Comments

  1. Μας τα χουν πρηξει οι εκπτωτοι, ριξαν πρωτα την ειδηση για μονιμη εγκατασταση του Παυλου να δουν αντιδρασεις και οταν αυτο δεν αρεσε , το γυρισαν το παραμυθι.Παντως υπομονη εχουν , περιμενουν απλα να ωριμασει το πραγμα , αργα μεθοδικα και υπουλα. Εδω η εκπομπη της Δαναης ασχολειται σε μονιμη βαση με τα βασιλικα της Αγγλιας, να συνηθιζουμε στην ιδεα

  2. Για την προίκα της κόρης Σοφίας, που ηταν 300.000δολλαρια για την συγκέντρωση της οποίας, κατεκλάπη ο χρυσός της Εθνικής Τράπεζας, μπήκαν αιματηροί φόροι, παρακρατήθηκαν μεροκάματα, μέχρι και … 2 τσιγάρα ανά πακέτο.
    Ένα μικρό παράδειγμα μόνο.
    Ά… και κάτι ακόμη καλό. Ενέπνευσε στον Μποστ, τους 3 θρυλικούς ήρωές του: Τη Μαμά Ελλάς με τα κουρελιασμένα ρούχα, μετά τον πεινασμένο Πειναλέοντα και τέλος την αποστεωμένη Ανεργίτσα, που κρατάει στα χέρια της το «βιβλιάριο των απόρων κορασίδων».

  3. Όταν πεθαίνει βασιλιάς… (Κώστας Βάρναλης)

    Όταν πεθαίνει βασιλιάς, μη χαίρεσαι λαουτζίκο
    Μη λες πως θάν’ καλύτερος ο νυν από τον τέως
    Πως θάναι το λυκόπουλο καλύτερο απ’ τον λύκο
    Τότε μονάχα να χαρείς: αν θάναι ο τελευταίος

Βοούν οι διάδρομοι στον Σκάϊ – Έτσι η Σκορδά εξώθησε στην έξοδο τον Νομικό. Ο επόμενος;

Οριστική απόφαση – «Κλείδωσε» και η 5η ημέρα μετάδοσης του «All Star Survivor»