in ,

CryCry LOLLOL

Αποκλειστικό ρεπορτάζ – Αλλαγές στην ενημέρωση του Open την επόμενη σεζόν. Ποιοι μένουν;

Μεγάλο ανακάτεμα στην ενημερωτική τράπουλα του Open θα γίνει μετά τις διπλές εκλογές. Κάποια πρόσωπα θα αποχωρήσουν και άλλα θα αναβαθμιστούν. Τα πράγματα έχουν ως εξής:

 

Το πρωινό δίδυμο Στάθης – Καμπουράκης αφήνει ικανοποιημένο το σταθμό σε επίπεδο θεματολογίας όμως τα νούμερα είναι χαμηλά. Και οι δύο θα μείνουν όμως ενδέχεται να «σπάσουν» με τον έναν να παραμένει στο καθημερινό πρωινό και τον άλλο Σαββατοκύριακο με νέους παρτενέρ.

  • Το κανάλι φαίνεται να δίνει ψήφο εμπιστοσύνης στη δημοσιογράφο Ματίνα Παπαδέα που ανέλαβε το δελτίο στη θέση της Τσαπανίδου.

Κατά πάσα πιθανότητα θα παραμείνει στη θέση της όπως φυσικά και ο Νίκος Στραβελάκης στα δελτία ειδήσεων του Σαββατοκύριακου. Ο άγνωστος Χ αυτή τη στιγμή που θα παίξει καθοριστικό ρόλο στις εξελίξεις είναι η Όλγα Τρέμη.

Επιστρέφει ως σχολιάστρια στην προεκλογική περίοδο και μένει να δούμε εάν θα συνεχίσει και σε τι ρόλο και μετά τις εκλογές. Ποιο πιθανό πάντως είναι να αναλάβει πολιτική εκπομπή καθώς πλέον δεν φαίνεται να την ενδιαφέρει η παρουσίαση δελτίων ειδήσεων.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Σοκ στην Αρχαία Κόρινθο – Βρέθηκε γυναίκα κρεμασμένη μέσα στο σπίτι της

Βιασμός στον Κολωνό – «Τέσσερις φορές προσπάθησαν να αρπάξουν το κορίτσι», καταγγέλει η οικογένειά της