in ,

CuteCute

Αποκλειστικό – Πρόταση στην Κατερίνα Στανίση για γκεστ στη «Νύχτα»

Προάγγελος συνεργασίας ήταν πιθανόν η χθεσινή εμφάνιση της Κατερίνας Στανίση στους «Πρωταγωνιστές» και στο αφιέρωμα στα σκυλάδικα.

 

Η γνωστή λαϊκή τραγουδίστρια έχει δεχθεί και αυτή πρόταση για γκεστ στο «Αυτή η νύχτα μένει» που αποφασίστηκε να συνεχιστεί και την επόμενη σεζόν.

 

  • Βέβαια πάντα πάνω στο τραπέζι είναι η πρόταση στη Δέσποινα Βανδή που θα έκανε και μεγάλο γκελ λόγω της σχέσης της με τον Βασίλη Μπισμπίκη ωστόσο προς το παρόν η Βανδή τελικά θα εμφανιστεί μόνο στο «Just the two of Us».

 

Ο Alpha θέλει να «χτίσει» και αυτή τη σειρά του καλύτερα για την επόμενη σεζόν ώστε να μην υπάρξουν πολλές αλλαγές στο βραδινό πρόγραμμα.

 

Στο πλαίσιο αυτό λοιπόν θα υπάρξουν πολλά γκεστ και στο «Αυτή η νύχτα μένει» αλλά και στις υπόλοιπες σειρές του σταθμού.

 

Ως γνωστόν συνεχίζουν και «Σασμός» και «Μουρμούρα» και «Παράδεισος». Για το «Σασμό» θα σας έχω περισσότερα τις επόμενες μέρες…

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

10 Comments

  1. Έχουν ζόμπι μέσα στο ”Αυτή η νύχτα μένει” ;; Ζήλεψαν την επιτυχία του Walking Dead φαίνεται…

    Ο Μπισμπίκης τουλάχιστον άλλαξε τη μαύρη μπλούζα ή θα του τη βγάλουν με το κοπίδι;;

  2. Εκπληκτικη ιδεα , θα μπορουσαν να βαλουν και αλλες τραγουδιστριες εκεινης της εποχης , θα ειχε μεγαλο ενδιαφερον. Η Βανδη δεν θα κολλουσε με τιποτα , αλλα αν εχεις βυσμα ολα γινονται. Εκπληκτικη η ηθοποιος που επαιζε χθες την γυναικα του Θοδωρακη, λιτη , δωρικη και πειστικη!!Παντως η σειρα ειναι προχειροστημενη , απο την ενδυματολογια εως και την σκηνοθεσια, φαινεται οτι εγινε πολυ βιαστικα. Οντως τα νουμερα ειναι πεσμενα ακομα και χωρις ανταγωνισμο

  3. @Σπύρος . Kαλα λεει μια βλακεια ενας γραφικος τυπος στο youtube και την υιοθετουμε; Για την μπλουζα λεω, ο τυπος ειναι αλλου ντ αλλου, δεν εχει βαρυτητα η γνωμη του , ειναι ειπα ξειπα, εχει και μια κατακαημενη διπλα του που συμφωνει σχεδον παντα μαζι του η οταν διαφωνει λεει ασυναρτησιες

  4. Δεν υιοθετούμε την άποψη κάποιου άλλου. Όλοι το λέμε. Οι απόψεις ταυτίζονται.
    Ο τύπος είναι μόνιμα με μια μαύρη μπλούζα κολλημένη πάνω του σαν λέτσος. Ίου.
    Σαν βρωμιάρης μπίχλας φαίνεται. Είναι και Αντιπαθέστατος. Αχώνευτος.

Χαροπαλεύει ο πατέρας του Παντελή Παντελίδη – Το εγκεφαλικό και οι κρίσιμες ώρες στο ΚΑΤ

Ξεσπά η αδελφή της 29χρονης που σκοτώθηκε στο τροχαίο – «Μια συγγνώμη δεν ακούσαμε ποτέ»