in ,

LOLLOL CryCry

Αποκλειστικό παρασκήνιο – Ο απόρρητος φάκελος «Πρωινός Καφές». Έκπομπή – φάντασμα το «Πρωινό»

Για εκπομπές φαντάσματα άλλων καναλιών μίλησε ο Γιώργος Λιάγκας χθες στο «Πρωινό» και εδώ κάπου έρχεται η γνωστή λαϊκή ρήση περί κρεμασμένου και σχοινιού…

 

  • Το «Πρωινό» έχει εξελιχθεί πλέον σε εκπομπή – φάντασμα για τα εμπορικά του ΑΝΤ1 και ήδη στελέχη αυτού του τμήματος έχουν διαμηνύσει στη διοίκηση πως η κατάσταση με αυτή τη σύνθεση μπροστά από τις κάμερες και αυτή τη σκαλέτα είναι αδιέξοδη. Κοινώς δεν μπορούν να έρθουν εμπορικά έσοδα.

 

Η συνταγή της συμπαρουσιάστριας Λιάγκα έχει «καεί». Καμία από τις εν ενεργεία παρουσιάστριες πρώτης γραμμής δεν πρόκειται να βρεθούν στο πλευρό του παρουσιαστή μετά από όσα συνέβησαν αρχικά με Σκορδά και στη συνέχεια με Νομικού και Κορινθίου.

 

  • Ούτε φυσικά ο Λιάγκας θα δεχθεί μεγάλες αλλαγές στο περιεχόμενο της εκπομπής του. Σε ένα γραφείο – «κλειδί» για όλο τον ΑΝΤ1 υπάρχει απ’ ότι έμαθα ένας απόρρητος φάκελος. Που έχει τίτλο «Πρωινός Καφές».

 

Αυτή είναι η κρυφή εισήγηση στελέχους του ΑΝΤ1 σε πιο πάνω  βαθμίδα. Δηλαδή αναβίωση της θρυλικής εκπομπής με ολικό φυσικά λίφτινγκ και πρώτη επιλογή παρουσιάστριας την Ελένη Μενεγάκη.

 

  • Η δεύτερη πρόταση είναι η Ελεονώρα Μελέτη. Είναι οι δύο παρουσιάστριες που «σφράγισαν» μια ολόκληρη εποχή και φέτος το καλοκαίρι λήγουν τα συμβόλαιά τους στο Mega.

 

Θα προχωρήσει ο ΑΝΤ1 σε πρόταση; Και πως θα αντιδράσει σε αυτή την περίπτωση ο Λιάγκας; Σίγουρα όχι με τον απαξιωτικό τρόπο με τον οποίο μίλησε χθες για εκπομπές άλλων τηλεοπτικών σταθμών…

Τι νομίζετε;

-1 Points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Γιατί τα αυτοάνοσα προτιμούν τις γυναίκες;

Καιρός – Υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες. Η Άνοιξη είναι εδώ