in ,

CryCry LOLLOL

Αποκλειστικό – Ο ΣΚΑΪ απάντά στην Παπαγεωργίου. Πρόταση στην Καγιά με μεγάλο ποσό!

Ρελάνς επιχειρεί τα τελευταία 24ωρα ο ΣΚΑΪ όσον αφορά στη μεταγραφή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στο Star για την παρουσίαση του «Shopping Star».

  • Όπως σας έγραφα νωρίτερα το κανάλι είναι πολύ ενοχλημένο και με την Παπαγεωργίου αλλά και με την μάνατζέρ της Έλενα Χριστοπούλου.

Το θέμα έχει και συνέχεια και ίσως να έχουμε την επόμενη σεζόν ένα beef που θα συζητηθεί πολύ έντονα.

  • Στέλεχος του ΣΚΑΪ τηλεφώνησε στην Βίκυ Καγιά και της πρότεινε την παρουσίαση του «MyStyle Rocks» έναντι μάλιστα υψηλότατης οικονομικής αμοιβής.

Εάν η Καγιά αποδεχθεί την πρόταση το νέο «My StyleRocks» χωρίς καμία εμπλοκή του Ατζούν θα προβάλλεται ακριβώς απέναντι από το «Shopping Star» με μεγαλύτερη βέβαια διάρκεια.

  • Μαθαίνω πως η Καγιά δεν έχει ακόμη απαντήσει. Αν αποδεχθεί την πρόταση η Κατερίνα Καραβάτου τίθεται αυτόματα εκτός παρουσίασης του ριάλιτι.

Στους τηλεοπτικούς πολέμους υπάρχουν και παράπλευρες απώλειες…

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

4 Comments

  1. Το My Style Rocks δεν αντέχεται άλλο. Καμία Καγιά δεν θα το σώσει. Η Καραβάτου φέτος απέδειξε ότι δεν μπορεί να συνεχίσει να δηλώνει παρουσιάστρια, όταν μέχρι και η εχθρός Σπυροπούλου ήταν καλύτερη.

  2. Τέλεια ιδέα μαρέσει πάρα πολύ και πιστεύω ότι θα τα πάει πάρα πολύ καλά,η Καγιά όπως ξέρουμε δεν είναι καμιά τυχαία και τα άτομα που θα έρθουν τα κορίτσια λέω θα διαλέξει η Καγιά ,δεν πρόκειται να αφήσει κανέναν να κάνει ότι θέλει εκεί μέσα νομίζω ότι η Κάλια θα το σκίσει αυτό το κόνσεπτ

  3. ηταν πολυ καλυτερη, ειχε θετικη αυρα , ηρεμια , γλυκυτητα και κουκλα ασφαλως . Μακαρι να επανελθει στα πραγματα . Γιατι οχι το σαββατοκυριακο στο Οπεν; Αλλα και στο My Style Rocks , αφου η Καραβατου ηταν επιλογη τελευταιας στιγμης επειδη αρνηθηκε η Σπυροπουλου , ισως γι αυτο και χαλασαν οι σχεσεις της με τον Σκαι

  4. H Kαγια ειναι αντιπαθητικη εχει καει για εμενα μετα απο ολα αυτα που εκανε , πολυ παρασκηνιο μεγαλη, επαρση , φοβερα ιντριγκαδορα και υπουλη. Ηθελε υποτακτικους και οχι συνεργατες , αντιθετα με την Χριστοπουλου και την Ηλιανα .Δημιουργησε πολλα προβληματα πυροδοτωντας καταστασεις , βαζοντας κολλητους της να επιτιθενται , εξαφανισε την ελληνοκυπρια ενω ηταν πολυ καλη , εκανε αστοχες επιλογες σε προσωπα διαγωνιζομενων και κακα σχολια

«Απειλούσαν ότι θα την σκοτώσουν». Νέα καταγγελία για πρώην εργαζόμενη στο beach bar όπου ξυλοκοπήθηκε ο 20χρονος

Έπαθαν Σοκ οι περαστικοί στο Ρέθυμνο – Ιερέας χαστούκιζε την παπαδιά στη μέση του δρόμου.