in ,

CuteCute LoveLove CryCry OMGOMG AngryAngry LOLLOL

Αποκλειστικό – Μετακομίζει η Άννα Μαρία μετά τον θάνατο του Κωνσταντίνου. Ποιος ο προορισμός της….

Σε κακή ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται η τέως Βασίλισσα των Ελλήνων Άννα Μαρία μετά τον χαμό του Κωνσταντίνου.

  • Προετοιμαζόταν χρόνια για το μοιραίο καθώς η κατάσταση της υγείας του τέως Μονάρχη της Ελλάδας ήταν ιδιαίτερα βεβαρημένη. Η Άννα Μαρία και ο Κωνσταντίνος μοιράστηκαν σχεδόν 60 χρόνια κοινής ζωής.

Άλλωστε η πρώτη τους γνωριμία και όπως λέγεται πλατωνικός έρωτας ήταν όταν εκείνη ήταν 13 ετών και εκείνος 19. Όταν έκλεισε τα 17 της αρραβωνιάστηκαν και μετά την ενηλικίωσή της παντρεύτηκαν στο γάμο που άφησε εποχή στην Ελλάδα. Αυτή τη στιγμή μόνο ο Νικόλαος και η Τατιάνα Μπλατνικ ζουν μόνιμα στην Ελλάδα.

 

  • Ο Παύλος με την Μαρί Σαντάλ είναι στην Αμερική, το ίδιο και η μικρότερη κόρη της οικογένειας Θεοδώρα που ζει με τον αρραββωνιαστικό της Μάθιου Κούμαρ στο Λος Άντζελες, ο Φίλιππος και η Νίνα Φλορ ζουν κυρίως στο Λονδίνο και η Αλεξία με τον Κάρλος Μοράλες στα Κανάρια Νησιά.

 

Μια πληροφορία που μου ήρθε από έγκυρη πηγή είναι πως η Άννα Μαρία σκέφτεται πολύ σοβαρά για το υπόλοιπο της ζωής της να μοιράζει το χρόνο της μεταξύ Ελλάδας και Δανίας.

 

  • Και συγκεκριμένα από τα μέσα του Φθινοπώρου έως και τα μέσα της Άνοιξης να ζει στα ανάκτορα Αμαλίενμποργκ της Κοπεγχάγης έδρα της Βασίλισσας Μαργαρίτας που είναι η μεγαλύτερη αδελφή της Άννας Μαρίας.

Εν συνεχεία τους καλοκαιρινούς μήνες θα έρχεται στην Ελλάδα ώστε να είναι στο αγαπημένο της μέρος μαζί με τον γιο της, τον Νικολάο.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

Αυτοί είναι οι 5 Αλβανοί που έκλεβαν καταστήματα στην Αττική

Θρίλερ στην Πάτρα – «Ξύπνησε η Τζωρτζίνα και φώναζε «όχι και αυτή»»!