in ,

CryCry LOLLOL

Αποκλειστικό – Μετά την ψυχαγωγία έρχονται αλλαγές και στην ενημέρωση του ΑΝΤ1

Δεν έχουν τελειώσει οι αλλαγές στον ΑΝΤ1. Μπορεί τα διοικητικά να αποφασίστηκαν για την ψυχαγωγία ωστόσο υπάρχουν κενά στο παζλ της ενημέρωσης. Πηγαίνει εξαιρετικά καλά φέτος με ανεβασμένες «στροφές» το «Καλημέρα Ελλάδα» αλλά δεν πηγαίνει καλά το κεντρικό δελτίο ειδήσεων.

 

  • Αξίζει βέβαια να σημειωθεί πως η απήχηση που έχουν στο σύνολό τους τα βραδινά δελτία δεν έχει καμία σχέση με παλαιότερα και αυτό έχει να κάνει με το διαδίκτυο και την ταχύτατη πια διάδοση της πληροφορίας σε πραγματικό χρόνο.

 

  • Το συμβόλαιο του Νίκου Χατζηνικολάου λήγει το καλοκαίρι. Και η πρόθεση είναι να ανανεωθεί καθώς είναι ο δημοσιογράφος με το μεγαλύτερο κύρος στην τηλεόραση.

 

Βγάζει πάντα ειδήσεις και τον εμπιστεύονται οι πρωταγωνιστές της επικαιρότητας για αποκλειστικές συνεντεύξεις. Μένει επίσης σε εκρεμμότητα το ποιος θα αναλάβει Γενικός Διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης καθώς μετά την αποχώρηση του Κωστή Τσιακανίκα πέρσι το καλοκαίρι η θέση παραμένει ακόμη κενή.

 

Και βέβαια το καλοκαίρι λήγει και το συμβόλαιο της Φαίης Μαυραγάνη που πήρε μεταγραφή από το Open στον ΑΝΤ1 αλλά δεν έφερε μαζί της και τα υψηλά νούμερα που είχε στο κανάλι της Παιανίας. Έκανε βέβαια την πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1 τα Σαββατοκύριακα μετά από πολλά χρόνια ανταγωνιστική. Και σ’ αυτό το πεδίο λοιπόν αναμένονται εξελίξεις.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

2 Comments

  1. Η Μαυραγάνη άκρως αποτυχημένη μεταγραφή. Δεν έφερε τίποτα στον Αντ1 με μονοψήφια όταν η ίδια τόσα χρόνια στο έψιλον και όπεν σε μικρά κανάλια δηλαδή έκανε 13-15% στο νεανικό και μάλιστα πέρναγε κ τον αυτιά . Άρα σκέτη αποτυχία στον αντ1

Fame Story – Ξεκάθαρη θέση υπέρ του Γιάννη πήρε ο Ρέμος στην κόντρα του με την Κατσαΐτη – «Ήταν λάθος»

Τέλος…ο δωρεάν αέρας στα βενζινάδικα