in ,

OMGOMG CryCry

Αποκλειστικό – Με 35% έως και 40% μείωση πήρε διαβατήριο για του χρόνου η «Μάγισσα»

Το Ελληνικό «Game of Thrones» κατά την ταπεινή μου γνώμη δεν έπεισε. Αν είχε προχωρήσει το «Ντέρτι» της Τσαμπάνη και του Καλκόβαλη ίσως να είχε πάει καλύτερα. Βέβαια απ’ την άλλη ο ΑΝΤ1 ξεκόλλησε από το μονοψήφια στο prime time.

 

 

  • Και αυτό είναι πολύ σημαντική υπόθεση για ένα κανάλι που μετά τις «Άγριες Μέλισσες» μετρά μόνο αποτυχίες στην Ελληνική μυθοπλασία.

 

Έτσι όπως σας είχα γράψει εδώ και καιρό ο ΑΝΤ1 είχε θέσει όρο μεγάλη μείωση του μπάτζετ για να εγκριθεί το prequel που θα πηγαίνει το κοινό άλλα 120 χρόνια πίσω στο 1700.

 

Περνάει η μείωση και μάλιστα γενναία: 35% με 40% λένε οι πληροφορίες μου. Τι σημαίνει αυτό; Πολύ λιγότερα εξωτερικά γυρίσματα αλλά και πολλοί λιγότεροι ηθοποιοί πρώτης γραμμής.

 

  • Υπάρχει και κάτι ακόμη:

 

Ο ΑΝΤ1 θα προσπαθήσει να περάσει στο ΕΚΟΜΕ τη σειρά ως καινούργια και φυσικά με βάσιμα επιχειρήματα καθώς θα μιλάμε για άλλη πλοκή, άλλο καστ και μάλλον θ’ αλλάξει και ο τίτλος. Από την επόμενη σεζόν μόνο οι καινούργιες σειρές θα παίρνουν τη μεγάλη επιδότηση. Στους δεύτερους κύκλους θα πέφτει κατά πολύ το ποσό.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Κακοκαιρία από το απόγευμα – Κοκτέιλ βροχών και αφρικανικής σκόνης

Άργος ΤΩΡΑ – Χτύπησε την σύζυγό του με σίδερο και την περιέλουσε με χλωρίνη