in ,

LOLLOL LoveLove

Αποκλειστικό – Library κανάλι με τις παλιές επιτυχίες Alpha και Star σκέφτονται στη Nova

Ενώ Mega και ΑΝΤ1 όπως άλλωστε και το Makedonia TV έχουν αποχωρήσει οριστικά από τη Nova και δεν αναμένεται να επιστρέψουν, η Nova που έχει ήδη συνεργασία με Alpha και Star και φημολογείται πως αυτή θα γίνει πιο διακριτή το επόμενο χρονικό διάστημα ετοιμάζει νέα κανάλια.

  • Έπεσε απ’ ότι μαθαίνω λοιπόν στο τραπέζι η ιδέα για ένα vintage κανάλι σειρών στα πρότυπα του παλιού ANT1 Gold στο οποίο θα προβάλλονται back to back μεγάλες τηλεοπτικές επιτυχίες των δύο καναλιών κυρίως σειρές που έχουν να προβληθούν χρόνια στην τηλεόραση.

Πλουσιότερη είναι η ταινιοθήκη του Alpha ωστόσο υπάρχουν και σειρές του Star που θα μπορούσαν να αξιοποιηθούν, λιγότερες βέβαια στον αριθμό καθώς πάντα το κανάλι επένδυε περισσότερο σε ψυχαγωγικά πρότζεκτς.

  • Να σας θυμίσω πως από τα πρώτα χρόνια λειτουργίας του Alpha και του Star ελάχιστες σειρές έχουν προβληθεί σε επανάληψη και έτσι κατά κάποιο τρόπο θεωρούνται σπάνιες.

Όπως το «Κάποιος να τη φυλάει» του παλιού ΣΚΑΪ νυν Alpha που ήταν η πρώτη σειρά του καναλιού το 1994 με τη Μιμή Ντενίση ή το «Σαν Χειμωνιάτικη Λιακάδα» που βγήκε στο Star το 2000 με πρωταγωνίστρια τη Βάνα Μπάρμπα… Περισσότερα προσεχώς…

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

2 Comments

Θλιβερό ρεκόρ πνιγμών στις Ελληνικές θάλασσες – Πάνω από 150 νεκροί τον Ιούλιο

Θρίλερ με τη δολοφονία στο Πήλιο – «Άργησα να ειδοποιήσω τις Αρχές επειδή κοιμόμουν», λέει ο σύζυγος