in ,

LOLLOL CryCry

«Survivor” – Έτσι τελείωσε η φιλία Μπόγδανου – Γκότση. Η λίστα με τα ψώνια, το βλέμμα και η σιωπή…

Τι τελικά συνέβη με την επίμαχη λίστα με τα ψώνια που ο Ηλίας Γκότσης ισχυρίζεται πως δεν ήταν δική του;

  • Οι δικές μου πληροφορίες λένε άλλα… Το μόνο βέβαιο είναι πως όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά.

Του Ηλία Γκότση ήταν η λίστα αλλά δεν ήταν μόνο δική του. Απλά δεν υπάρχουν αποδείξεις…

Η λίστα ήταν κοινή: Του Ηλία Γκότση του Ηλία Μπόγδανου της Σαλταφεριδου και του Βασάλου. Άλλωστε όπως σας γράψαμε από χθες ο Γκότσης δεν ξέρει να πει στα αγγλικά ούτε «Hello» με την Σαλταφερίδου να γράφει το σημείωμα.

  • Μετά την αποκάλυψη ο Γκότσης κοίταξε μέσα στα μάτια τον τραγουδιστή. Αναμένοντας μια δήλωση υποστήριξης. Δεν την πήρε ποτέ και ο Μπόγδανος έστρεψε το βλέμμα του αλλού.

Γι’ αυτό ήταν ενοχικός στη συνέχεια στο συμβούλιο που έγινε και κράτησε μια στάση «Ποντίου Πιλάτου». Όταν όμως έσβησαν οι κάμερες ο Γκότσης δεν μπορούσε να κρύψει την αγανάκτηση και την οργή για την προδοσία του φίλου του.

  • Βασικά δεν μπορούσε να πιστέψει όλο αυτό που συνέβη. Πλέον και για να σωθεί ότι σώζεται στο φετινό Survivor που δεν είναι all star αλλά φιάσκο όσοι απέμειναν ή θα συμμορφωθούν με τους κανόνες ή θα αποχωρούν από το παιχνίδι χωρίς ευρώ τσακιστό.

Μάλιστα απ’ ότι μαθαίνω τα συμπληρωματικά συμβόλαια που είναι ακόμα πιο αυστηρά στο θέμα του φαγητού και της επικοινωνίας έχουν ήδη πετάξει για τον Άγιο Δομίνικο για να πέσουν οι υπογραφές απ’ όλους τους παίκτες. Σε αντιστάθμισμα ο Ατζούν υπόσχεται μετά το Πάσχα τεράστια έπαθλα φαγητού και όχι μόνο…

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

2 Comments

  1. Ο Βασαλος το παιζει τρελιτσα , γεματο στομαχι , επικοινωνια με τον εξω κοσμο και χαραζει την πορεια του , πηρε και τον ανισορροπο Καραγκουνια υπο την προστασια του και περιμενει να παρει και το επαθλο, ετσι τπυ ειπε η παραγωγη και ο Ατζουν . Δεν ανησυχει εχει το επαθλο στο τσεπακι

Hellenic Train – Νέα δρομολόγια στον ελληνικό σιδηρόδρομο από τη Δευτέρα

Δυστυχώς – Νεκρός ο 32χρονος Γιάννης Καμπούρης