in ,

AngryAngry CuteCute LoveLove OMGOMG WTFWTF

Αποκλειστικό – Έφθασαν οι πρώτες καταγγελίες στο ΕΣΡ για τις σκληρές σκηνές σ3ξ και βίας στη «Μάγισσα».

Δεν  θα μακροημερεύσει η «Μάγισσα» στη ζώνη των 21.00 αν και δεν έφερε και τον «κόσμο τούμπα» στην τηλεθέαση όπως προέβλεπαν τα στελέχη του ΑΝΤ1 σε κλειστές συσκέψεις.

 

«Σασμός» με τρομερή φόρα από πέρσι, «Ελιά» να κρατιέται και «Φάρμα» με μεγάλα διψήφια που θα βοηθηθεί ακόμη περισσότερο μόλις ξεκινήσει και το «Fame Story» που μαθαίνω σκίζει από καστ.

  •  «Πανθέοι» στα τάρταρα με χαμηλά μονοψήφια. Ναι για δύο μέρες ο ΑΝΤ1 ανακάτεψε την τράπουλα στη ζώνη αλλά έφθασαν ήδη απ’ ότι μαθαίνω και οι πρώτες καταγγελίες στο ΕΣΡ με συγκεκριμένες επισημάνσεις για τις σκηνές σεξ, τη σκληρή βωμολογία και τις ακόμη σκληρότερες σκηνές βίας με τους βασανισμούς και τις δολοφονίες.

Μονόδρομος θα είναι για τον ΑΝΤ1 η αλλαγή ώρας και μάλιστα όταν οι άλλοι να έχουν ήδη αρχίζουν να χτίσουν τις ζώνες τους. Προβλέπω πολλές σειρές και τηλεοπτικές εκπομπές να τινάζονται φέτος στον «αέρα». Και αυτό μπορεί να συμβεί με δύο τρόπους.

  • Με λανθασμένες στρατηγικές κινήσεις καναλιών ή την αποκάλυψη πραγματικών ρεπορτάζ και όχι των τηλεκριτικών που λιβανίζουν τα κανάλια…

Τι νομίζετε;

-3 Points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Δήμητρα Γαλάνη – «Δεν υπάρχουν χυδαία τραγούδια, υπάρχουν χυδαίοι άνθρωποι»

Αγωνία για τον Γιώργο Τσακνατσή – Ο καβγάς πριν χαθούν τα ίχνη του