in ,

LOLLOL CryCry OMGOMG

Αποκλειστικό – Αυτή είναι η διαθήκη του Κωνσταντίνου

Μια τεράστια περιουσία φημολογείται πως αφήνει πίσω του ο τέως Μονάρχης της Ελλάδας Κωνσταντίνος. Κανείς δεν ξέρει το ακριβές ύψος της αλλά φήμες κάνουν λόγο για ακίνητα στη Μεγάλη Βρετανία, τη Νέα Υόρκη, την Ελβετία και την Ισπανία.

 

  • Μόνο από το Ελληνικό Κράτος ως αποζημίωση όταν προσέφυγε στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο για την απαλλοτρίωση του Τατοϊου, του Μον Ρεπό και του Πολυδενδρίου στη Λάρισα η τέως Βασιλική Οικογένεια είχε πάρει 13,7 εκατομμύρια ευρώ. Βέβαια τα πλέον πολύτιμα αντικείμενα είχαν φύγει από την Ελλάδα με την φυγή του Μονάρχη μετά το αποτυχημένο αντι – κίνημα του 1967.

 

Συγκεκριμένα έργα τέχνης αμύθητης αξίας αλλά και η Ελληνική βασιλική συλλογή κοσμημάτων αξίων πολλών εκατομμυρίων ευρώ η οποία συμπεριλαμβάνει ακόμη και σπάνια κομμάτια του οίκου των Ρομανώφ που είχαν έρθει στην Ελλάδα μαζί με τη Βασίλισσα Όλγα.

 

  • Κάποια βέβαια έχουν πουληθεί σε δημοπρασίες αλλά κάποια άλλα είναι στην κατοχή κυρίως της Άννας Μαρίας.

Λίγους μήνες πριν το θάνατό του ο Κωνσταντίνος είχε πουλήσει και την υπερπολυτελή βίλα που είχε στο Πόρτο – Χέλι με το τίμημα σύμφωνα με δημοσιεύματα να αγγίζει τα 10 εκατομμύρια ευρώ.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Τιτίκα Στασινοπούλου – Ο καρκίνος στο πάγκρεας, ο θάνατος και η μάχη για να ζήσει…

“Survivor All Star” – Αποθέωσαν τον «μισθοφόρο» που αποκάλυψε πως έχει καιρό να … δει γυναίκα