in ,

LOLLOL CryCry

Αποκαλυπτικό – Σκληρές διαπραγματεύσεις για μην κοπούν οι «Πανθέοι» στον ΣΚΑΪ 

«Πανθέοι». Ένα πρόγραμμα που ο ΣΚΑΪ δεν θέλει με τίποτα στο πρόγραμμά του είναι όμως τόσο αυστηρή η συμφωνία που υπάρχει με την εταιρία παραγωγής ώστε η σειρά να μην μπορεί να κοπεί πριν το 140ο επεισόδιο.

 

  • Το πρόβλημα είναι μεγάλο και ο Ατζούν έθεσε ήδη βέτο να μην παίρνει το «Survivor» Lead In από μια σειρά που στην καλύτερη περίπτωση δεν ξεπερνά το 5% σε τηλεθέαση στο δυναμικό κοινό.

 

Και ενώ η αρχική σκέψη ήταν οι «Πανθέοι» να συνεχίζουν στο 21.00 – 22.00 τώρα φαίνεται πως αυτό θ’ αλλάξει: Κυριακή με Τετάρτη θα έχει «Survivor» και Πέμπτη – Παρασκευή με διπλά επεισόδια «Πανθέους».

 

  • Το Σάββατο θα μεταδίδονται οι θεατρικές παραστάσεις του Μάρκου Σεφερλή και τελικά εάν κάνει πρεμιέρα η μουσική εκπομπή του Φερεντίνου τότε το θέατρο θα μετακινηθεί στη ζώνη της Παρασκευής και οι «Πανθέοι» θα μεταδίδονται μόνο την Πέμπτη.

 

Έγινε προσπάθεια πριν λίγο καιρό η σειρά να πουληθεί μαζί με τις επαναλήψεις της στην ΕΡΤ με συμφωνία πάνω στο μοντέλο της συμφωνίας ΑΝΤ1 – Open για τον «Έρωτα φυγά» αλλά ναυάγησαν πολύ γρήγορα…

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

2 Comments

  1. Οι Πάνθεοι είναι πολύ καλύτερη σειρά,από τον Σασμο,που έχει γίνει κωμωδία,με τους άπειρους φόνους,χωρίς τιμωρία και αστυνόμο τον συγχωριανο τους…
    Το πρόβλημα των Πάνθεον είναι η έλλειψη χημείας στο ερωτικό ζευγάρι Μαρμως-Κιτσου.

Ελεάνα Παπαϊωάννου – «Κανείς δεν το έμαθε αυτό και είναι η πρώτη φορά που το λέω»

Σακελλαροπούλου για τον νεκρό επισμηναγό – “Πενθούμε για τον θάνατο ενός υπερασπιστή των ουρανών μας”