in

Αποκαλυπτικό – Ο στόχος τηλεθέασης του ΑΝΤ1 για τον “Έρωτα φυγά”

Χωρίς να έχει “κλειδώσει”, ανεπίσημα ξέρουν στον ΑΝΤ1 ότι ο “Έρωτας φυγάς” θα προβάλλεται τα Σαββατοκύριακα στη βραδινή ζώνη, ενώ γίνεται και μία κουβέντα μήπως προστεθεί και μία τρίτη μέρα, τις Παρασκευές ώστε να δίνει καλύτερο lead-in στο “Dragons Den” με τον Σάκη Τανιμανίδη. 

  • Αν προχωρήσει αυτό το σενάριο θα σημαίνει πως το “Μετά τη φωτιά” θα περιοριστεί σε προβολή μία φορά την εβδομάδα, δηλαδή κάθε Πέμπτη. Όσο για τον στόχο τηλεθέασης του ΑΝΤ1 σχετικά με τον “Έρωτα φυγά”, μαθαίνω πως αυτός κυμαίνεται κάπου στο 13%-14%.

Αν το πετύχει αυτό θα είναι άκρως ευχαριστημένοι καθώς αυτό θα σημαίνει πως η ζώνη αυτή διπλασίασε σχεδόν τη δυναμική της. 

  • Για να δούμε…

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

5 Comments

  1. 13% στο νεανικό; γιατί στο γενικό έκανε 17% στο όπεν στον Αντ1 γενικό μπορεί να φτάνει και 20% για πλάκα. Ειδικά αν το κανάλι στήσει δυνατό προμο θα πάει ακόμα καλύτερα η σειρά απ’ ότι ήταν στο όπεν. Το όπεν αυτοκτόνησε που έχασε τέτοια επιτυχία

  2. εξ αρχης επρεπε να ιειναι σε μεγαλο καναλι μεγκα, αντ1 αλφα. το οπεν δεν ειναι ικανο να κρατησει ουτε εκπομπη του 3%. οχι να εχει τετοια σειρα προδιαγραφων στο ροστερ του.

Ξάνθη ΤΩΡΑ – Νεκρός ο ανθυπασπιστής Τάσος Θεοδωρίδης

Αλέκος Συσσοβίτης – Πολλές φορές σιώπησα, γιατί και η σιωπή είναι μια μεγάλη αρετή