in

CuteCute

Αποκαλυπτικό – Νέος κύκλος του «My style rocks» έρχεται πιο άμεσα από ότι περιμέναμε…

Εγκρίνεται νέος κύκλος του «My style rocks», καθώς τις τελευταίες εβδομάδες υπήρξε μία στοιχειώδης άνοδος. Ο ΣΚΑΪ αυτή τη στιγμή θεωρεί το ριάλιτι μόδας ως τη μοναδική επιλογή για να αντικαταστήσει τον Νίκο Μουτσινά και να μπορέσει να κρατήσει έστω το 10% της συγκεκριμένης ζώνης.

  • Βέβαια, μη ξεχνάμε ότι μέχρι και πριν από 1,5 μήνα, τα στελέχη στο Φάληρο δεν ήθελαν ούτε να ακούσουν για τη συγκεκριμένη εκπομπή. Έχει ο καιρός γυρίσματα όταν τα περιθώρια στενεύουν…

Μάλιστα, μιλάμε για νέο κύκλο στο πρώτο μισό της σεζόν και όχι στο δεύτερο. Να δούμε πόσες Βαλκάνιες θα βρείτε ακόμη να πλακώνονται τόσο φτηνά μόνο για τα νούμερα.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

4 Comments

  1. Σε αυτό τον κύκλο είχαν τις χειρότερες παίχτριες από όλα τα χρονια. Οι κριτές είχαν εμμονη με συγκεκριμένα άτομα και η παρουσιάστρια επίσης. Δεν ήταν παιχνίδι μόδας ήταν παιχνίδι συμπαθειών και double standards. Ότι βόλευε τον καθένα έλεγε και στο ίδιο επεισόδιο την μια την αποθέωναν όταν έλεγε ότι είχε βοήθεια και την άλλη την έκαιγαν στην πυρά. Για αυτό πάτωσε και για αυτό θα πατώσει ξανά.

Αυτή είναι η ηθοποιός στην Ελλάδα που κάνει Ροζ ταινίες για φιλανθρωπικό σκοπό

Χαμός στο Περιστέρι – Νέο οπαδικό επεισόδιο με επίθεση 10 ατόμων σε δύο νεαρούς!