Με γρήγορους ρυθμούς προχωρά ο σχεδιασμός του ΠΑΣΟΚ για τις επόμενες εθνικές εκλογές, καθώς στη Χαριλάου Τρικούπη έχουν ήδη ανάψει «πράσινο φως» για την κατάρτιση των ψηφοδελτίων που θα παρουσιαστούν σε μεγάλο ποσοστό μέσα στις επόμενες εβδομάδες.
- Σύμφωνα με πληροφορίες, σε κλειστή σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε χθες εξετάστηκαν πρόσωπα και εκλογικές περιφέρειες, με αρκετές υποψηφιότητες να θεωρούνται πλέον σχεδόν κλειδωμένες. Ανάμεσα στα ονόματα που ακούστηκαν έντονα είναι εκείνο του Παναγιώτη Δουδωνή για τη Λέσβο, του Θανάση Γλαβίνα για τη Β’ Θεσσαλονίκης και της Όλγας Μαρκογιαννάκη για την Κοζάνη.
Παράλληλα, ο επικοινωνιολόγος Βαγγέλης Τσόγκας φέρεται να κατευθύνεται προς τη Φθιώτιδα, ενώ ο δικηγόρος Κώστας Καρέτσος προορίζεται για την Καρδίτσα. Στις Κυκλάδες αναμένεται να δοκιμάσει τις δυνάμεις του ο επιχειρηματίας Γιάννης Πολυχρονάκης, ενώ στην Α’ Θεσσαλονίκης συζητείται η υποψηφιότητα του Μιχάλη Πάππου.
Στόχος της ηγεσίας είναι να εκπέμψει μήνυμα ανανέωσης, χωρίς να χάσει την κομματική της ταυτότητα, επενδύοντας σε ένα μείγμα νέων στελεχών και αναγνωρίσιμων προσώπων.
