in

OMGOMG AngryAngry

Αποκαλυπτικό – Έτσι “έσβησαν” τα ίχνη του συζύγου της κατασκόπου

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τη δράση της Ρωσίδας κατασκόπου, η οποία κυκλοφορούσε με το όνομα «Μαρία Τσάλλα» και είχε εγγραφεί στο δημοτολόγιο Αλιβερίου.
Τόσο η ΕΥΠ όσο και οι Ευρωπαϊκές Αρχές προσπαθούν να ξετυλίξουν το κουβάρι της υπόθεσης, ενώ εστιάζουν στο δίκτυο που προσπαθούσε να χτίσει στην Ελλάδα. Την ίδια ώρα στο μικροσκόπιο των ερευνών μπαίνει και ο σύζυγός της, επίσης κατάσκοπος στη Βραζιλία, ο οποίος εξαφανίστηκε την ίδια περίοδο με εκείνη.

  • Ο «Ντάνιελ Κάμπος» (Gerhard Daniel Campos Wittich), όπως και ήταν το κωδικό του όνομα, διέμενε στη Βραζιλία και είχε καταφέρει να εξασφαλίσει το πολυπόθητο διαβατήριο για την Ιρίνα Αλεξάντροβνα Σμίρεβα, προκειμένου να μπορέσει να ταξιδέψει σε αρκετές χώρες, μεταξύ αυτών και στην Ελλάδα.

Ο άνδρας διατηρούσε σχέση με μία γυναίκα από τη χώρα για να έχει κάλυψη, η οποία ήταν και εκείνη που τον αναζήτησε πρώτη όταν έχασε τα ίχνη του. Της είχε πει ότι θα λείψει μερικές ημέρες σε ταξίδι, ωστόσο, δεν ξαναείχε νέα του. Τότε ξεκίνησε μια εκστρατεία για τον εντοπισμό του.

  • Ο ίδιος επικοινώνησε τελευταία φορά μαζί της στις 9 Ιανουαρίου του 2023, λίγο πριν τον ανακαλέσουν οι ρωσικές μυστικές υπηρεσίες, οι οποίες τον είχαν στρατολογήσει και εκπαιδεύσει στο πρόγραμμα Illegals.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Πάνος Ιωαννίδης – Με ρόλο έκπληξη σε νέα σειρά του ANT1

Άννη Θεοχάρη – Αισθανόμουν ότι όλοι κοιτούν αν μεγάλωσε η περιφέρειά μου