in

Αποκαλυπτική μαρτυρία για τη σχέση του 71χρονου με τα παιδιά του

Όλο και περισσότερες πληροφορίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας για το έγκλημα στα Καλύβια, που σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής (22/12).

Το MEGA έφερε στη δημοσιότητα μια νέα μαρτυρία από γείτονα του 71χρονου, που έπεσε νεκρός από τις μαχαιριές του 16χρονου γιου του. Μάλιστα, ανέφερε πως ο άνδρας μεγάλωνε μόνος του τους δυο γιους του ωστόσο το τελευταίο διάστημα είχε εκφράσει τη δυσαρέσκειά του για την απόσταση που είχαν πάρει από εκείνον.

«Ήταν χωρισμένος πολλά χρόνια τώρα και μεγάλωνε μόνος του τα παιδιά. Η μητέρα τους τα είχε εγκαταλείψει. Μου έλεγε ότι ξυπνούσε στις 06.00 το πρωί, πήγαινε τα παιδιά στο σχολείο και έκανε όλες τις δουλειές του σπιτιού μόνος του. Η μητέρα των παιδιών είχε εξαφανιστεί, ήταν έξω από τη ζωή τους μέχρι πρόσφατα, όταν ο μεγάλος τους γιος άρχισε να μένει μαζί της. Μου έλεγε πάντα πόσο καλά είναι τα παιδιά του αλλά τώρα τελευταία σταμάτησε να τα λέει αυτά. Μάλιστα είχε ανεβάσει μια περίεργη ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στην οποία έγραφε ‘όταν μεγαλώνεις, σε παρατάνε σαν το γέρικο άλογο’. Όλοι καταλάβαμε ότι αναφερόταν στα παιδιά του», ανέφερε στο MEGA ο φίλος του θύματος.

Τι νομίζετε;

-2 Points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Πρέβεζα ΤΩΡΑ – Εξιχνιάστηκε διάρρηξη. Βούτηξαν μέχρι την ασύρματη κάμερα

Ειρήνη Παπαδοπούλου – Το ακραίο ατύχημά της πάνω στη σκηνή