in

OMGOMG

Αποκαλυπτική η Παπαδήμα – «Το θέμα δεν είναι να κάνεις πολλές φορές σ3ξ στην ζωή σου, αλλά να έχεις οργασμούς»

Η Δήμητρα Παπαδήμα παραχώρησε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στον έρωτα, αλλά και το θέατρο. Η ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Γεια σου» και αρχικά, αναφέρθηκε στον έρωτα, αλλά και τους… οργασμούς.

«Όταν ήμουν νεότερη, έπρεπε να ξεδώσω. Η φύση με έκανε γυναίκα με πολύ αρσενικό μέσα μου. Δεν εχω και ποτέ μου δεν είχα ομοφυλοφιλικές τάσεις», είπε αρχικά και πρόσθεσε: «Το θέμα δεν είναι να κάνεις πολλές φορές έρωτα στην ζωή σου, αλλά να έχεις οργασμούς στην ζωή σου. Κάθε οργασμός για εμένα ήταν σαν να διάβασα ολόκληρο βιβλίο. Έχω διαβάσει πάρα πολλά βιβλία».

Αναφορικά για τους έρωτες που έφυγαν από τη ζωή της, η ίδια θεωρεί ότι πρέπει να τους τιμάει. «Πρέπει να τιμάς τον άνθρωπο, που έζησες μαζί κάποια χρόνια κι ειδικά, όταν έχεις και παιδί μαζί του. Κάλλιστα, θα μπορούσα να είχα ερωτευτεί κάποιον άλλον, ποτέ όμως δεν θα απαξίωνα την σχέση μου με τον Γιάννη. Εγώ νομίζω ότι την τίμησα τη σχέση μου με τον Γιάννη», είπε χαρακτηριστικά για τον αγαπημένο της, Γιάννη Μποσταντζόγλου.

 

 

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Ο Λιάνης επανέρχεται στο περιστατικό με την Βουγιουκλάκη – Η απάντησή του

Εξαφάνιση στη Χαλκιδική – Εύρημα δίνει νέα τροπή στο μυστήριο με τον αγνοούμενο οδηγό