in ,

CryCry OMGOMG

Αποκάλυψη ΤΩΡΑ για τον Σκαραβαίο – Πρώτα μετάθεση και μετά κόψιμο

Απογοήτευση και μάλιστα μεγάλη μαθαίνω πως επικρατεί στον Alpha για τις επιδόσεις του «Σκαραβαίου». Της νέας αστυνομικής σειράς με πρωταγωνιστή τον Γιάννη Τσορτέκη. Είναι ακριβή παραγωγή και αρκετά πρωτοπόρα με τα θέματα που θίγει για τα ελληνικά δεδομένα.

 

  • Όμως όταν το βραδινό κοινό έχει εκπαιδευτεί σε άλλου είδους προγράμματα είναι πολύ δύσκολο να βάλει στο οπτικό του πεδίο μια σειρά που ταιριάζει περισσότερο σε συνδρομητικό κανάλι και μάλιστα απευθύνεται μόνο στους φαν των αστυνομικών σειρών.

 

Τι πρόκειται να συμβεί από ‘δω και πέρα;

 

Υπάρχει μίνιμουμ προ εγκεκριμένος αριθμός επεισοδίων με την εταιρία παραγωγής. Έτσι εάν η σειρά δεν τραβήξει ούτε τις επόμενες Κυριακές θα πάρει σε πρώτη φάση μετάθεση για άλλη ημέρα στο πρόγραμμα του Alpha.

 

  • To επόμενο φυσικά θα είναι η οριστική ολοκλήρωσή της. Ήταν μεγάλο στοίχημα για το κανάλι καθώς είναι μέσα στις ακριβές παραγωγές της σεζόν και την προόριζαν και για δεύτερο κύκλο την επόμενη σεζόν.

Κάτι τέτοιο φυσικά δεν πρόκειται να συμβεί σε καμία περίπτωση. Στον Alpha ήδη εξετάζουν πολλά σενάρια σειρών για του χρόνου την ώρα που ο χρόνος πιέζει για να γίνουν οι παραγγελίες στις εταιρίες παραγωγής.

Τι νομίζετε;

-2 Points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Ηλιοφάνεια σε πολλές περιοχές – Πού θα παραμείνει άστατος ο καιρός

Ζάκυνθος ΤΩΡΑ – Αδιανόητο. Αλβανός σακάτεψε την 19χρονη έγκυο σύντροφό του