in

OMGOMG

Αποκάλυψη – Ο «Ράμπο» σχεδίαζε εκτέλεση αλλά ο υποψήφιος στόχος του τον σκότωσε πρώτος

Τον συνδετικό κρίκο ανάμεσα στη διπλή εκτέλεση στον Κορυδαλλό, το κλεμμένο τζιπ στον Νέο Κόσμο και τον εμπρησμό στο βενζινάδικο στον Ασπρόπυργο αναζητούν οι Αρχές προκειμένου να εξιχνιάσουν ποιοι κρύβονται πίσω από τα τελευταία «χτυπήματα» που παραπέμπουν σε Greek Mafia.

  • Το DNA του 37χρονου «Ράμπο» και του 30χρονου κουνιάδου του στο μαύρο Qashqai που βρέθηκε το βράδυ της περασμένης Πέμπτης στην περιοχή του Νέου Κόσμου δείχνει πως σχεδίαζαν να εκτελέσουν συμβόλαιο θανάτου αλλά τους πρόλαβαν, με αποτέλεσμα να γίνουν από επίδοξοι θύτες θύματα.

Το αρχικό σενάριο ήθελε το κλεμμένο όχημα να ανήκε σε συνεργούς των δολοφόνων του Κορυδαλλού οι οποίοι λειτούργησαν ως υποστηρικτική ομάδα στην εκτέλεση.

  • Ωστόσο, τόσο η βαλλιστική εξετάση στα καλάσνικοφ που ήταν κρυμμένα στο αμάξι όσο και το γενετικό υλικό που εντόπισε η Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών στο τζιπ ανέτρεψαν τα δεδομένα.

Τα δύο καλάσνικοφ αποδείχθηκε πως είναι «καθαρά» αλλά το ένα από τα τρία περίστροφα που ήταν κρυμμένα στο κλεμμένο ΙΧ έχει χρησιμοποιηθεί σε επίθεση κατά Αστυνομικών στην περιοχή της Μανδρας από την οποία, μάλιστα, τραυματίστηκε ένας Αστυνομικός.

  • Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. εκτιμούν πως ο 37χρονος «Ράμπο» σχεδίαζε εκτέλεση και έκλεψε το μαύρο Qashqai, όπου έκρυψε το βαρύ οπλισμό, αλλά ο υποψήφιος στόχος του τον υποψιάστηκε με αποτέλεσμα να τον σκοτώσει πρώτος. Οι Αστυνομικοί αναζητούν ποιος ήταν αυτός ο στόχος του 37χρονου και αν ο «Ράμπο» με τον κουνιάδο του ετοίμαζαν χτύπημα σε περιοχή κοντά στον Νέο Κόσμο όπου βρέθηκε σταθμευμένο το κλεμμένο αυτοκίνητο.

Τα τελευταία ευρήματα διαμορφώνουν νέα δεδομένα και στις έρευνες της Ασφάλειας για τη μαφιόζικη επίθεση με βενζίνη στο πρατήριο υγρών καυσίμων στον Ασπρόπυργο, τα ξημερώματα του Σαββάτου.

  • Σύμφωνα με πληροφορίες, το βενζινάδικο ανήκει στον γιο ηγετικού στελέχους της Greek Mafia ο οποίος δολοφονήθηκε το Πάσχα του 2022 στα Δερβενοχώρια και για τον οποίον δούλευαν τα θύματα της διπλής εκτέλεσης στον Κορυδαλλό.

Δεν αποκλείεται, λοιπόν, αυτοί που γάζωσαν με περισσότερες από 40 σφαίρες τον 37χρονο «Ράμπο» και τον 30χρονο κουνιάδο του να συνδέονται με τους δράστες του εμπρησμού στο βενζινάδικο της οδού Μεγαρίδος θέλοντας να στείλουν ένα μήνυμα αντεπίθεσης στη συγκεκριμένη οικογένεια.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Καμία επαφή Μαλέσκου – Open. Προς το παρόν…

“Masterchef” – Η Μαρία Μπέη είναι η μεγάλη νικήτρια σε καθηλωτική μονομαχία