in

OMGOMG WTFWTF

Αποκάλυψη για Πατέρα Αντώνιο – Τα στοιχεία που αποδεικνύουν ότι η ανασκευή του 16χρονου είναι πλαστή

Ο Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, δικηγόρος της μητέρας 15χρονου, μίλησε στο mega για την υπόθεση.

«Το συγκλονιστικό εναντίον του πατέρα Αντωνίου είναι πως το έγγραφο που θα προβληθεί αποκλειστικά σε εσάς, δηλώνει άλλον αριθμό ταυτότητας από αυτόν που έχει η εντολέας μου, δηλαδή η μητέρα του 15χρονου και το προσβάλλουμε ως πλαστό καταθέτοντας μηνυτήριας αναφορά για πλαστογραφία. Η εντολέας μου λέει πως δεν υπέγραψε ποτέ ένα τέτοιο έγγραφο και από το 2018 μέχρι το 2023 έχει την ίδια ταυτότητα», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Ο 15χρονος είναι τρόφιμος στη δομή στον Βόλο. Εκεί υπάρχουν από το στρατόπεδο του πατέρα Αντωνίου άτομα τα οποία του απέσπασαν αυτό το βίντεο για να το χρησιμοποιήσουν για τη αθώωση του πατέρα Αντωνίου. Η μητέρα δεν έχει πάει ποτέ στο ΚΕΠ να υπογράψει. Ο αριθμός της ταυτότητας δεν είναι ο ίδιος ούτε η υπογραφή».






Η μητέρα του 16χρονου που κατήγγειλε τον πατέρα Αντώνιο είπε και εκείνη πως το έγγραφο είναι πλαστό.

«Δεν είναι η υπογραφή μου αυτή ούτε ο αριθμός τη ταυτότητάς μου. Το βίντεο είναι ψεύτικο. Είναι ο γιος μου αλλά όχι αυτήν τη χρονική περίοδο, είναι πιο παλιά. Προσπάθησα να μιλήσω με τον γιο μου, και δεν μπορούσε να μου μιλήσει γιατί παρακολουθείται. Φοβάται ακόμα και για τη ζωή του και για τη δική μου. Η ψυχολογία του είναι πολύ άσχημη».

Τι νομίζετε;

-1 Points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

Γιώργος Μαζωνάκης – Αναβάλλεται ξανά η πρεμιέρα του

Γιάννης Βασιλώττος – «Όσο κάνω τη δουλειά μου καλά, δεν πάει να κάνει και 1% η σειρά, δεν φταίω εγώ»