Στην τελική ευθεία βρίσκεται το πολυσυζητημένο βιβλίο – βιογραφία της Ντόρας Μπακογιάννη και ήδη στο πολιτικό παρασκήνιο αρκετοί μιλούν για μια έκδοση που δεν θα περάσει απαρατήρητη.
- Σύμφωνα με πληροφορίες, το βιβλίο αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο και θα ξεπερνά τις 500 σελίδες, περιλαμβάνοντας όχι μόνο πολιτικές αναφορές αλλά και αποκαλύψεις, προσωπικές εξομολογήσεις και άγνωστα περιστατικά από τα πιο ταραγμένα χρόνια της Μεταπολίτευσης.
Όσοι έχουν γνώση του περιεχομένου κάνουν λόγο για ένα κείμενο που «θα συζητηθεί πολύ», καθώς η Ντόρα φέρεται αποφασισμένη να μιλήσει ανοιχτά για πρόσωπα, σχέσεις, πολιτικές συγκρούσεις και παρασκήνια εξουσίας που μέχρι σήμερα παρέμεναν κλειδωμένα.
- Και η αλήθεια είναι πως λίγοι πολιτικοί έχουν ζήσει τόσο έντονα το εσωτερικό της ελληνικής πολιτικής σκηνής. Από την εποχή του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη και τις μεγάλες μάχες της Νέας Δημοκρατίας μέχρι τις προσωπικές της δοκιμασίες, τις διεθνείς επαφές και τις εσωκομματικές συγκρούσεις, η Μπακογιάννη βρέθηκε πάντα στο επίκεντρο.
Πολλοί εκτιμούν ήδη πως το βιβλίο θα προκαλέσει πολιτικό θόρυβο και πιθανόν να ανοίξει νέες συζητήσεις για πρόσωπα και γεγονότα που σημάδεψαν την πρόσφατη ελληνική ιστορία.
