in

LOLLOL

Απογοητευτική η πρεμιέρα του “Έρωτα φυγά” στον ΑΝΤ1 – Μονοψήφια στο δυναμικό κοινό…

Με το αριστερό ξεκίνησε στον ΑΝΤ1 ο “Έρωτας φυγάς” χθες. Συγκεκριμένα, η σειρά σημείωσε 9,5% στο δυναμικό κοινό και 12,8% στο σύνολο του κοινού. 

  • Σίγουρα το κανάλι του Αμαρουσίου είναι απογοητευμένο με τις επιδόσεις αυτές, καθώς περίμενε τουλάχιστον ένα 13αρι στις ηλικίες 18-54 και ένα 18αρι στο γενικό. Ελπίζουν στο ότι σιγά σιγά η σειρά θα βρει το κοινό της. Τα νούμερα σε σχέση με το “Μετά τη φωτιά” που προυπήρχε στη ζώνη αυτή είναι σχεδόν τα ίδια στα εμπορικά κοινά και η διάφορα φαίνεται μόνο στο σύνολο.

Αν δεν επιτευχθεί η άνοδος, όλα τα σενάρια είναι στο τραπέζι…

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

  1. Κάνεις μεγάλο λάθος Νασούλη και σταμάτα να παραπληροφορείς τον κόσμο. Η σειρά στο Γενικό Σύνολο έκανε καθαρό 14.3% και ήταν στο TOP10 της AGB. Στο νεανικό κοινό έπιασε διψήφιο(10,4%). Τα νούμερα ήταν αρκούντως ικανοποιητικά δεδομένου ότι μπήκε για πρώτη φορά στη ζώνη των 9 και έπαιζε απέναντι σε δύο σειρές (Σασμό και Ελιά) με χτισμένο κοινό. Αν έπαιζε στις 8, όπως στο OPEN θα έκανε χαλαρό 20αρι, όμως και πάλι το ξεκίνημα είναι ελπιδοφόρο, έχοντας περιθώρια να ανέβει και άλλο, δεδομένου ότι τις Παρασκευές δεν θα παίζει ο Σασμός και απέναντι το MEGA βάζει Απαράδεκτους.
    Περαστικά και θα αναμένω αύριο στο ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ να μας πεις τα νούμερα της Τσολάκη, Ζαρίφη και της Υπόσχεσης που αντικατέστησε τον ΕΡΩΤΑ ΦΥΓΑ και κάνει 2%, όπως και όλες οι εκπομπές του σταθμού.

Ελένη Φουρέιρα – Δείτε την στον καναπέ χωρίς ίχνος υφάσματος…

Έκτακτο – Φωτιές σε εργοστάσιο στη Θεσσαλονίκη και σε σπίτι στην Χαλκιδική