in ,

OMGOMG

Αποχώρηση βόμβα τον «Σασμό» – Το νέο πρόσωπο και το «διαζύγιο» με τον Γεωργίου

Με ανατροπές ξεκίνησαν τα πρώτα γυρίσματα για τον τρίτο κύκλου του «Σασμού» αφού η σειρά όπως όλα δείχνουν αλλάζει σκηνοθέτη!

  • Ο σκηνοθέτης της σειράς του Alpha Κώστας Κωστόπουλος, μετά την καταγγελία για βιασμό, αφέθηκε ελεύθερος με την επιβολή του περιοριστικού όρου της υποχρεωτικής αποχής του από κάθε δραστηριότητα καλλιτεχνικής φύσεως.

Όπως όμως εξήγησε πέρσι ο δικηγόρος του, αυτό. δεν του απαγόρευε να δίνει οδηγίες και να βρίσκεται στα γυρίσματα.

  • Μετά  την απόφαση του δικαστηρίου, όλα συνεχίστηκαν κανονικά στον δεύτερο κύκλο με τον Κωστόπουλο να επιβλέπει τα πάντα ενώ υπήρχε και η ομάδα των σκηνοθετών όπως σε κάθε σειρά που είναι πίσω από τον βασικό σκηνοθέτη.

Πλέον ο Κωστόπουλος αποχωρεί οριστικά αφού το πρώτο βιολί είναι σε αυτόν τον κύκλο ο Κώστας Αναγνωστόπουλος. Ο σκηνοθέτης του «Μαύρου Ρόδου» που ήδη βρίσκεται στα νέα γυρίσματα και «οδηγεί» τους ηθοποιούς . Σας θυμίζω πως ήταν κάποτε το δεξί χέρι του Γεωργίου, από την εποχή του «Τατουάζ». Όμως και αυτός όπως και πολλοί άλλοι  πήρε την μεγάλη απόφαση να αποχωρήσει από τον Κύπριο μετά τις «8 λέξεις» στον ΣΚΑΙ.

  • Εισέβαλε στις «Άγριες Μέλισσες» και ξεκίνησε  το νέο σκηνοθετικό ταξίδι του που τον οδήγησε στο «Μαύρο Ρόδο» και σήμερα πλέον στον «Σασμό».

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

3 Comments

  1. Επιτέλους, αποχώρησε αυτός ο γλίτσας ο Κωστόπουλος και έρχεται ο Αναγνωστόπουλος ο οποίος είναι πολύ καλύτερος σκηνοθέτης!
    Το Μαύρο Ρόδο είναι ένα αριστούργημα που δεν κούρασε με πολλές σεζόν!

  2. Ο Αναγνωστόπουλος ήταν πολύ καλός και στις μέλισσες και στο μαύρο ρόδο. Καλά κάνανε και τον πήρανε στον Αλφα και εύχομαι να μην ξαναπάρουν τον Κωστόπουλο σε κανένα σίριαλ παρά μονο σε βιντεοκλιπ. Δεν κάνει για τίποτε άλλο. Ειναι τελείως άχρηστος στη δουλειά του. Εκτός από βρωμικος άνθρωπος.
    Ο Κωστόπουλος είχε όρο να απέχει απο κάθε καλλιτεχνική δραστηριότητα όμως ήταν σε γυρίσματα. Εχουμε φωτογραφίες που ήταν στο γάμο του Μαθιού τον Οκτωβριο. ΠΑΡΕΒΑΙΝΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΑΛΛΑ κανένας δεν του έκανε τίποτα. Χωρια που σαν σκηνοθέτης ήταν άχρηστος. Σκοτεινά πλάνα που δεν βλέπαμε ούτε τα πρόσωπα των πρωταγωνιστών, μηδενικές οδηγίες, οι ηθοποιοι αυτοσχεδίαζαν και το αποτέλεσμα ήταν ελλιπες σε όλα τα επίπεδα. Αλλο που ο σασμός έκανε τηλεθέαση.

  3. Πολύ σκοτεινά πλάνα. Κάκιστη η σκηνοθεσία του Κωστόπουλου. Απαίσια.
    Δεν του αξίζει να τον ξαναπάρουν πουθενά γιατί είναι άχρηστος στην δουλειά του και κυρίως γιατί είναι
    παλιάνθρωπος.

Τζόκερ- Στην Ηλιούπολη το τυχερό δελτίο των 2,2 εκατ. ευρώ

Ο εφοπλιστής που επιτέθηκε στον Παπαχρήστο -“Δεν ήμουν με μπράβους, έχασα την ψυχραιμία μου”