Από τον «Άγιο Έρωτα» στις ξαπλώστρες: Δείτε πώς είναι στην πραγματικότητα η σύντροφος του Παπανικολάου.

1 Min Read

Ξεχάστε την ξινή, ταλαιπωρημένη οικονόμο από το «Προξενιό της Ιουλίας» και τις αυστηρές, γεροντίστικες εμφανίσεις που μας έχει συνηθίσει στις οθόνες μας! Η υπερταλαντούχα Χριστίνα Μαξούρη, την οποία απολαύσαμε και στον «Άγιο Έρωτα» στο πλευρό του συντρόφου της, Δημήτρη Παπανικολάου, στην πραγματική ζωή είναι μια άλλη!

  • Μακριά από τα τηλεοπτικά πλατό, η ηθοποιός είναι ένα γλυκύτατο πλάσμα χαμηλών τόνων, αλλά όταν ανεβάζει φωτογραφίες με μαγιό στα social media, τα σαγόνια… πέφτουν στο πάτωμα!

 

Εντελώς αγνώριστη, με φρέσκια, καλοκαιρινή αύρα και σώμα που «γράφει» υπέροχα στο φακό, αποδεικνύει ότι η τηλεοπτική μιζέρια είναι απλά ένας ρόλος. Ο Δημήτρης Παπανικολάου ξέρει σίγουρα να επιλέγει, κι εμείς απλώς υποκλινόμαστε στη μεταμόρφωση!

 

 

Share This Article