in

Από το γραφείο του ανακριτή – Προθεσμία πήραν οι 7 συλληφθέντες για τον βιασμό της 12χρονης

Στα δικαστήρια της οδού Ευελπίδων οδηγήθηκαν οι επτά συλληφθέντες για την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης από τα Σεπόλια.

  • Οι επτά συλληφθέντες ζήτησαν και πήραν προθεσμία έτσι ώστε να απολογηθούν, την ερχόμενη Τρίτη 6 Ιουνίου. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι επτά συλληφθέντες ήταν άνθρωποι που έμεναν στη γειτονιά της 12χρονης ενώ ανάμεσα στους συλληφθέντες είναι πατέρας και γιος. Συνολικά οι συλλήψεις είναι 29, ανάμεσά της και η μητέρα της 12χρονης. Η αστυνομία κατάφερε να φτάσει στους νέους συλληφθέντες μέσα από τη νέα κατάθεση που έδωσε η 12χρονη. Οι επτά άνδρες, κατηγορούνται για γενετήσια πράξη με ανήλικη έναντι αμοιβής, ενώ αναμένεται να οδηγηθούν άμεσα στον εισαγγελέα.

Σημειώνεται ότι η 12χρονη στην 6η κατάθεσή της στους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής είχε περιγράψει τουλάχιστον 10-15 άνδρες, εκ των οποίων ταυτοποιήθηκαν οι 7. Η ανήλικη είχε δώσει κάποια μικρά ονόματα αυτών των ατόμων, κάποιες γενικές πληροφορίες, μικρές λεπτομέρειες παρουσιαστικού και οχημάτων, πώς της είχαν κλείσει τα ραντεβού, από πού την πήραν και πού την πήγαν για να τη βιάσουν. Πρέπει να σημειωθεί ότι οι επτά νέες συλλήψεις αφορούν δεύτερη δικογραφία, ξεχωριστή από αυτή που αφορά στον 53χρονο και τους πρώτους συλληφθέντες. Η πρώτη δικογραφία αναμένεται να διαβιβαστεί σε εισαγγελέα προκειμένου να υποβάλει πρόταση για την παραπομπή ή μη των κατηγορουμένων, μεταξύ των οποίων και η μητέρα της 12χρονης, που παραμένει στη φυλακή. Εξαιτίας του ορίου του 18μήνου για την προσωρινή κράτηση που «τρέχει» ήδη για όσους είναι προσωρινά κρατούμενοι, κρίθηκε ότι πρέπει να κλείσει ο πρώτος κύκλος της έρευνας, ώστε να προχωρήσει άμεσα.

  • Στο μεταξύ, σε ακόμα μια σύλληψή προχώρησε η ΕΛΑΣ για τον βιασμό της 12χρονης ανεβάζοντας στους 30 τον αριθμό των συλληφθέντων για την υπόθεση. Πρόκειται για έναν 48χρονο από το Μπεγκλαντεζ ο οποίος θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα κατηγορούμενος για γενετήσια πράξη με ανήλικη έναντι αμοιβής, της οποίας η παθούσα συμπλήρωσε τα δώδεκα έτη όχι όμως και τα δέκα πέντε έτη, κατ’ εξακολούθηση.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Χαμογελούν στην Κάρπαθο – «Ξύπνησε» ο 11χρονος που νοσηλευόταν διασωληνωμένος

Στη φάκα δυο Έλληνες μέλη καρτέλ από την Κολομβία – Προσπάθησαν να…