Από την πολιτική στα media – Ο Καμπούρης στήνει τον δικό του μιντιακό όμιλο

1 Min Read

Κάποιοι θυμούνται τον ΛΑΟΣ μόνο ως ένα κόμμα που έγραψε τη δική του πολιτική ιστορία και συμμετείχε στην κυβέρνηση Παπαδήμου την περίοδο 2011-2012. Όμως, όπως φαίνεται, η «σφραγίδα» όχι μόνο παραμένει ενεργή, αλλά συμμετέχει πλέον και σε ένα νέο επιχειρηματικό εγχείρημα με άρωμα media.

  • Σύμφωνα με στοιχεία που εμφανίστηκαν στο ΓΕΜΗ, ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός προχώρησε σε εισφορά ύψους 5.000 ευρώ για τη δημιουργία της νέας εταιρείας Viral Media Group, με διαχειριστή τον Φίλιππο Καμπούρη.

Και εδώ αρχίζει το ενδιαφέρον. Η νέα εταιρεία δεν περιορίζεται σε έναν μόνο τομέα δραστηριότητας. Στο καταστατικό της περιλαμβάνονται υπηρεσίες ραδιοφωνικού σταθμού τοπικής εμβέλειας, ανάπτυξη ιστοσελίδων, διάθεση διαφημιστικού χώρου, παραγωγή τηλεοπτικού περιεχομένου και γενικότερα δραστηριότητες που παραπέμπουν σε μια ολοκληρωμένη μιντιακή πλατφόρμα.

  • Ουσιαστικά, ο Φίλιππος φαίνεται πως επιχειρεί να χτίσει ένα πολυεπίπεδο media project, σε μια εποχή που η ενημέρωση, η ψηφιακή παρουσία και το περιεχόμενο κινούνται πλέον σε ενιαία τροχιά.

Το μοντέλο αλλάζει, τα media μετασχηματίζονται και ο Καμπούρης δείχνει έτοιμος να επενδύσει σε κάτι πολύ μεγαλύτερο από ένα απλό μικρόφωνο ή μια ιστοσελίδα. Ένα νέο μιντιακό εγχείρημα μόλις γεννήθηκε. Θα κρατηθεί;Οψόμεθα.

Share This Article