Καμία επικοινωνία, καμία επαφή και αποφυγή οποιουδήποτε σχολίου. Είτε για καλό είτε για κακό. Αυτή είναι πλέον η κατάσταση που επικρατεί ανάμεσα στους πάλαι ποτέ συνεργάτες Γιώργο Λιάγκα, Δέσποινα Καμπούρη και Πάνο Κατσαρίδη.
- Οι δύο τελευταίοι εμφανίζονται ιδιαίτερα πικραμένοι από τη συμπεριφορά του Γιώργου όμως έχουν αποφασίσει σε «ενιαία γραμμή» να μην αφήσουν τίποτα να διαφανεί προς τα έξω.
Γι’ αυτό – και τουλάχιστον σε κοινή θέα – δεν έγινε και καμία συζήτηση κατά τη διάρκεια των κοινών διακοπών τους στη Σκιάθο μαζί και με τον Κώστα Τσουρό.
- Και η σχέση του τελευταίου με τον Γιώργο Λιάγκα είναι από ψυχρή έως ανύπαρκτη και δεν φαίνεται ότι μπορεί να διορθωθεί στο μέλλον.
Γενικά η άποψη που επικρατεί μεταξύ των πρώην συνεργατών του Λιάγκα για τον Λιάγκα είναι το «μακριά και αγαπημένοι»… Να δούμε μέχρι πόσο γιατί όσο εύκολα επιστρέφουν τα μαχαίρια στις θήκες άλλο τόσο εύκολα βγαίνουν. Φανταστείτε πώς ο Κατσαρίδης κάθε χρόνο έσκασε στην Τήνο όπου και αφιέρωνε με τα παιδιά του κάποιες ημέρες με τα παιδιά του Λιάγκα μιας και είναι μαζί στο σχολείο και φέτος ούτε που πάτησε παρότι ο Λιάγκας έλεγε σε μυημένες παρέες τα αντίθετα.
