in

Προκαλεί και πάλι ο Μπέος – «Φτύστε τους, πετάξτε τους γιαούρτια και αβγά»

Σε μια αδιανόητη επίθεση για ακόμη μια φορά προς δημοσιογράφους του τοπικού Τύπου προχώρησε σήμερα ο Αχ. Μπέος κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε στηλιτεύοντας το γεγονός ότι παρουσιάζουν τα κακώς κείμενα της πόλης, όπως η διακοπή νερού σε πολλές γειτονιές του Βόλου στις 9 βράδυ ή η σκόνη που «πνίγει» την πόλη. Ο Αχ. Μπέος κάλεσε τους πολίτες να τους φτύνουν όταν τους δουν ή ακόμη καλύτερα για να μην χαλάνε το σάλιο τους να τους πετάνε γιαούρτια και αβγά…

  • Ο ίδιος τόνισε πως νοιάζεται για την πόλη που γεννήθηκε και είπε πως με αυτά που παρουσιάζουν δημοσιογράφοι κάνουν κακό στην πόλη. Έκανε λόγο για αλητεία και έγκλημα και τόνισε πως το 80% της πόλης έχει καθαριστεί και μένουν μόνο λίγοι και μικροί δρόμοι ακόμη για να καθαριστούν, ενώ είπε πως θεωρεί κανονικότητα το γεγονός ότι κλείνει το νερό στις 11 το βράδυ.

 

Κόβεται το νερό στις 10-11 σε πειράζει; Μια φορά τον μήνα κάνεις μπάνιο μωρή”, είπε απευθυνόμενος στη δημοσιογράφο Κατερίνα Τασσοπούλου, που δεν ήταν παρούσα στη συνέντευξη Τύπου και συνέχισε να λέει “σε μένα κάνεις κακό; Εμένα με ξέρει όλη η Ελλάδα. Ντροπή σας. Να τους φτύνετε. Δυσφημίζετε την πόλη σας. Έφερα 2 νταλίκες ξίδι και τέλειωσε. Τουλάχιστον βουλώστε το. Τόσα χρόνια τα παίρνατε από εργολάβους. Ο Βόλος θα κάνει εντυπωσιακές γιορτές, θα έρθει το χαμόγελο στα χείλη των παιδιών, θα ξαναφέρουμε τον Βόλο εκεί που του αξίζει. Βαρέστε εμένα και όχι την πόλη”, ανέφερε μεταξύ άλλων ο Αχ. Μπέος που αντί να ενημερώσει για το πως βαδίζουν τα πράγματα στην πόλη, της εκκρεμότητες, τα προβλήματα, τα παράπονα των πολιτών αρκέστηκε στο αγαπημένο του άθλημα να χυδαιολογεί απέναντι σε όποιον προβάλλει τις αδυναμίες του και τις αδυναμίες της δημοτικής αρχής..

  • «Για μένα είναι κανονικότητα να κλείνει το νερό στις 11 το βράδυ», είπε ο Αχ. Μπέος και συνέχισε λέγοντας « όταν έχεις 18 ώρες νερό δεν είναι πρόβλημα. Προσπαθούμε να εξασφαλίσουμε 24ωρη παροχή νερού. Το τριήμερο δεν είχαμε διακοπές, γιατί δεν είχαμε ζημιές», είπε χαρακτηριστικά. Να σημειωθεί πως την προηγούμενη εβδομάδα, το νερό είχε χαμηλή πίεση από τις 9 το βράδυ και στις 9.30 κοβόταν και δεν «έφτανε» ούτε μέχρι τον πρώτο όροφο πολυκατοικιών. Μάλιστα, πολλοί ήταν οι κάτοικοι που παραπονιούνταν και διαμαρτύρονταν γι’ αυτή την κατάσταση, καθώς μόλις είχαν επιστρέψει από τις εργασίες τους και δεν προλάβαιναν να κάνουν ούτε ένα μπάνιο.Παράλληλα, ο δήμαρχος Βόλου έπλεξε και το δικό του εγκώμιο, λέγοντας ότι κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι εκείνος προσωπικά έφερε τον Βόλο στο προσκήνιο.

«Εννέα χρόνια κλείνω ως Δήμαρχος. Δεν μπορεί να αμφισβητηθεί ότι τόσο η σημερινή δημοτική αρχή όσο και εγώ αγωνίστηκα γιατί έτσι αισθάνθηκα να φέρω τον Βόλο στο προσκήνιο, γιατί πριν από 14 χρόνια ήταν σε ένα σκοτάδι. Να γίνει νούμερο ένα προορισμός, να μιλά ο κόσμος για την πόλη του Βόλου, να είναι η πιο καθαρή και όμορφη πόλη στην Ελλάδα» και ζήτησε από τον κόσμο, αλλά και τους δημοσιογράφους να «χτυπήσουν» εκείνον και όχι την πόλη, λέγοντας ότι με τα δημοσιεύματά τους τη δυσφημούν.Για τον Αχ. Μπέο φταίνε συγκεκριμένοι δημοσιογράφοι, εκδότες αλλά και πολίτες, όπως η κ. Τζανετουλάκου, η οποία δημοσιοποίησε χημικές εξετάσεις από το νερό της βρύσης που έδειξαν την ύπαρξη κολοβακτηριδίων. Σημειωτέον ακόμη η ΔΕΥΑΜΒ δεν έχει παρουσιάσει καμία χημική ανάλυση του νερού και κανένα αποτέλεσμα για τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο…

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

  1. Ο τραμπούκος Μπέος κανονίζει το λιντσάρισμα και την διαπόμπευση δημοσιογράφων
    από τους πολίτες του Βόλου. Ένα ακόμα αξιοσημείωτο σημείο, για τους Εισαγγελείς του Βόλου.
    Αυτή είναι η Νέα Δημοκρατία. Εγκληματική οργάνωση.

Άξιζε τελικά τα λεφτά του; 25 χρόνια Διεθνής Διαστημικός Σταθμός

Πιερία ΣΟΚ – Έκλεψαν καμπάνες από ναούς κι εξωκκλήσι. Ένας ανήλικος μεταξύ των δραστών