in

AngryAngry

Απίστευτο – Συνέλαβαν ξανά τη γνωστή TikToker για παραβίαση προσωπικών δεδομένων

Συνελήφθη εκ νέου το μεσημέρι της Πέμπτης η γνωστή γνωστή TikToker στην Πάφο της Κύπρου.

Σύμφωνα με τον υπεύθυνο και εκπρόσωπο του ΤΑΕ Πάφου, Μιχάλη Νικολάου, δύο μέλη της Αστυνομίας, προέβησαν σε καταγγελία σε βάρος της, λόγω αναρτήσεων της στα social media που στρεφόταν σε βάρος αστυνομικών, με αποτέλεσμα το ΤΑΕ Πάφου να εκδώσει ένταλμα σύλληψης και να της φορέσει χειροπέδες.

Όπως είπε ο κ. Νικολάου, εναντίον της διερευνώνται δύο υποθέσεις στη βάση των καταγγελιών των μελών της Αστυνομίας, στους οποίους αναφέρεται στις αναρτήσεις της και υπάρχει, σύμφωνα με τον ίδιο, παραβίαση προσωπικών δεδομένων, ενώ καταγγέλθηκε και για ύβρεις.

  • Σύμφωνα με τον κ. Νικολάου, η 41χρονη μεταφέρθηκε για ψυχιατρική εξέταση, ωστόσο κρίθηκε ότι δεν χρήζει οποιασδήποτε νοσηλείας.

Στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερη για να κλητευθεί αργότερα ενώπιον Δικαστηρίου, ωστόσο το μεσημέρι της Πέμπτης μέλη της Δύναμης πέρασαν εκ νέου χειροπέδες στη γνωστή TikToker.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η 41χρονη μετέβη στα γραφεία της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου για να παραλάβει το όχημα της, το οποίο ήταν υπό τη φύλαξη της Αστυνομίας και εξύβρισε μέλος της Δύναμης και συνελήφθη αυτόφωρο.

Σημειώνεται, πως η ΤikToker είχε αναρτήσει διάφορα βίντεο, μεταξύ των οποίων σε ορισμένα έκανε αναφορές σε αστυνομικούς και δημοσίευσε φωτογραφίες με αιτήματα φιλίας που της είχαν αποστείλει μέλη.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Ανάσα – Παρατείνεται έως τις 30/9 η αναστολή της ρήτρας αναπροσαρμογής στα τιμολόγια ρεύματος

Σοκ στη Λαμία – Νεκρή ξαφνικά στο σπίτι η Μαρία. Ήταν μητέρα ενός παιδιού