in

Ζάκυνθος ΤΩΡΑ – Καβγάς για φασαρία σε ταβέρνα κατέληξε σε πιστολίδι

Ένας 47χρονος αναζητείται αυτή την ώρα από τις αρχές της Ζακύνθου, ο οποίος αντιμετωπίζει κατηγορίες για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος 53χρονου. Συγκλονιστική και βίαιη συμπλοκή με άγριους ξυλοδαρμούς και πυροβολισμούς εκτυλίχθηκε στη Ζάκυνθο.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, το περιστατικό σημειώθηκε τα μεσάνυχτα της Τετάρτης στην περιοχή Αργάσι της Ζακύνθου. Ένας 53χρονος επιχειρηματίας ήρθε σε διαμάχη με έναν 45χρονο, αφού ο δεύτερος κατήγγειλε έντονα τον θόρυβο στην ταβέρνα που είχε ο πρώτος.

  • Οι δύο άνδρες συμμετείχαν σε σωματικό καβγά και φαίνεται ότι ενεπλάκησαν και ο γιος του 53χρονου και υπάλληλος της ταβέρνας του. Για να βοηθήσουν τον 45χρονο έσπευσαν ένας 47χρονος που αναζητείται αυτή τη στιγμή και ένας 50χρονος φίλος του που έτυχε να βρίσκεται κοντά στην ταβέρνα.Όπως ανέφερε ο 53χρονος ταβερνιάρης, οι δύο άνδρες τους επιτέθηκαν και ο 47χρονος δεν δίστασε να τραβήξει ένα όπλο και να τους πυροβολήσει. Ευτυχώς δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί.

Στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί και συνέλαβαν τον 50χρονο με την κατηγορία της πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης. Ο 47χρονος, ο οποίος φέρεται να πυροβόλησε το όπλο, κατάφερε να διαφύγει και αναζητείται προς το παρόν, αντιμετωπίζοντας κατηγορίες για απόπειρα ανθρωποκτονίας. Μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί το πυροβόλο όπλο που πιστεύεται ότι χρησιμοποιήθηκε.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

Σημαντικές αλλαγές στην ΕΡΤ μετά τον ορισμό της νέας διοίκησης. Συγχώνευση ΕΡΤ2 με ΕΡΤ3. Παρασκήνιο

Φάρμα – Ξεχείλισε από μίσος για τον συμπαίκτη του. «Είσαι σκουπίδι μεγάλο, ρε, κω…παίδι»