in

LOLLOL OMGOMG

Απίστευτο κι όμως Ελληνικό – Έστησε κάμερα για να επιτηρεί την χασισοφυτεία του

Την τεχνολογία επιστράτευσε στην προσπάθειά του να αποφύγει ανεπιθύμητες «επισκέψεις» ένας… high tech αλλοδαπός που καλλιεργούσε μια αρκετά μεγάλη χασισοφυτεία σε ένα εγκαταλελειμμένο αγροτεμάχιο σε περιοχή της Άρτας, καθώς την επιτηρούσε μέσω… κάμερας!

 

  • Ο δράστης είχε στήσει στην κορυφή ενός δένδρου μια κάμερα παρακολούθησης με ενσωματωμένο ηλιακό πάνελ, το οποίο εξασφάλιζε την συνεχή τροφοδότησή της με ενέργεια. Η κάμερα κάλυπτε σχεδόν ολόκληρη την περιοχή της πλήρως οργανωμένης φυτείας, όμως οι αστυνομικοί της Ασφάλειας την εντόπισαν και, ύστερα από συστηματική έρευνα, έφτασαν στα ίχνη του αλλοδαπού που την είχε εγκαταστήσει.

 

 

Ο καλλιεργητής συνελήφθη και τα 63 δενδρύλλια ύψους 0,50 ως 2,60 μέτρων κατασχέθηκαν, όπως και μια πλαστική δεξαμενή νερού και ένα λάστιχο για το πότισμά τους και διάφορα σύνεργα για την καλλιέργεια. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για καλλιέργεια ναρκωτικών και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας, ωστόσο ερευνάται αν είχε προλάβει να τρυγήσει την φυτεία και να διακινήσει την παραγωγή της κάνναβης.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

Νέος Γολγοθάς για τον Γεράσιμο – Γιατί επέστρεψε στο Νοσοκομείο Λάρισας

Συγκλονίζει ο Γιώτης – «Ο δικηγόρος μου δεν άντεξε, μου είπε… σταμάτα, δεν το χωρά το μυαλό μου»