in

CryCry AngryAngry

Απίστευτη κακοποίηση σκύλου – Κλεισμένος στο μπαλκόνι με σκουπίδια. Έσπασε τη βρύση για να πιει νερό!

Καταγγελία της φιλοζωικής ομάδας «Φίλοι ζώων Παπάγου-Χολαργού» για παραμελημένο σκύλο υπό τραγικές συνθήκες από τον ιδιοκτήτη του.

«Το ζώο ήταν στο μπαλκόνι, κλεισμένο μόνιμα έξω, μέσα σε σκουπίδια, ανάμεσα στις ακαθαρσίες του και χωρίς φαγητό και νερο.
Ετρωγε χάρη σε ό,τι του πετούσαν οι άνθρωποι από τα γειτονικά σπίτια και στην προσπάθειά του να πιει νερό, έσπασε τη βρύση και το μπαλκόνι είχε πλημμυρίσει!
Δειξανε τις φωτογραφίες δειξανε τα βίντεο του κακοποιημενου ζώου και όμως πέρασε ένας χρόνος από την πρωτη καταγγελία στο αστυνομικό τμήμα Ήλιδος για να γίνει ενας πρώτος “ελεγχος” και (ω! του θαυματος!) βρήκαν τα πράγματα μια χαρά και το σκυλί το ίδιο!!!.
Ειναι θλιβεροι οι υπεύθυνοι που έκριναν ότι το σκυλί ήταν…μια χαρά. Ακόμα και η εισαγγελέας που ενημερώθηκε για το ζώο δεν έκανε επίσης τίποτα.

  • Δηλαδη αρνήθηκαν να κάνουν το αυτό που ορίζει ο Νομος! ΤΟΝ ΑΜΕΣΟ ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΙ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΩΝ ΑΡΧΩΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΣΩΘΕΙ ΤΟ ΖΩΟ!!!

Μηπως η καθυστερηση της αστυνομίας και της Εισαγγελέας να εφαρμόσουν τον νομο οφείλετε στο γεγονός οτι ο ιδιοκτήτης του ζώου είναι γνωστός επιχειρηματίας της περιοχής και ο νοών νοείτω
Πολλά συγχαρητήρια στην Artemis Dimitropoulou που δεν εγκατέλειψε, επέμεινε αγωνίστηκε με κινητοποιήσεις δημοσιεύσεις καταγγελιες τηλέφωνα στο Υπουργείο για να πετύχει το αυτονόητο….
Δυστυχώς αυτή είναι η Ελληνική πραγματικότητα όταν “δουλεύουν τα τηλεφωνα” από επώνυμους… πολιτικούς η μη!»

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

2 Comments

Στις «16» της Μαδρίτης η Σάκκαρη – Νίκησε την Ισπανίδα Ρεμπέκα Μασαρόβα

Νεκρός ο Γιώργος Καραϊβάζ – Η ανάρτηση του δολοφόνου στο Facebook μετά την εκτέλεση