in

Απελπισία στο OPEN – Ο Λάτσιος ψωνίζει από το κάτω ράφι για τη νέα σεζόν…

ΠΜε επιλογές από το κάτω κάτω ράφι προχωρά ο Γιάννης Λάτσιος σε μία προσπάθεια να «χτίσει» το νέο πρόγραμμα του OPEN από Σεπτέμβρη. 

  • Αρχίσει να απομακρύνεται τελείως το ενδεχόμενο να παραμείνει η Ελένη Τσολάκη και έτσι ο Γιάννης Λάτσιος σκέφτηκε να κάνει επιλογή…που προφανώς είναι αποτέλεσμα απελπισίας και όχι στρατηγικής. Μόνο έτσι θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η κίνησή του να τηλεφωνήσει στον Κώστα Τσουρό και να του προτείνει να αναλάβει αυτή τη ζώνη.

Μετά τη θέση του πανελίστα για δύο χρόνια με μονοψήφια αποτελέσματα και μετά την ανούσια μεταγραφή του από τον ALPHA στο Mega, ο Γιάννης Λάτσιος θεώρησε ότι ο Κώστας Τσουρός θα σώσει την παρτίδα. 

  • Ε όταν στερεύουν οι επιλογές…

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

5 Comments

  1. Και απο το πανω να ψωνιζε παλι σκ@ta θα τα εκανε, εδω εβαλε ολα τα βυσματα που υπαρχουν και τον ακολουθουν πιστα απου και να παει, κοροιδα ειναι το ξενο χρημα ρεει αφθονο

  2. Η Καραβατου αρχισε παλι το παιχνιδακι με τα σχολια και αυτοπροτεινεται , ειπαμε εισαι αντιπαθης ρε καραβατου , ασχολησου με τα παιδια σου και κυριως μην κλαιγεσαι , καταντας γελοια. Η Μαλεσκου μια χαρα ωραιο τυπακι

Σχεδόν… γυμνή σε τηλεοπτική συνέντευξη η Ματσούκα – Το “φουσκωμένο” στήθος και… (Vid)

Αποκάλυψη Κατερινόπουλου για τρομοκράτη της 17Ν που ξέφυγε – Κατάλαβε από το πρώτο βράδυ ότι ο…